Ajanskamu-Özel Haber

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürünün değişeceği bilgisinin kamuoyunda yer almasının ardından İstanbul'da sendika ve siyaset kulisleri de hareketlendi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI'nın Bakanlıkta üst düzey bir göreve getirilmesi beklenirken İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü için ise İzmir  İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ'nin gelmesi kesinleşti. Ömer YAHŞİ'nin İlim yayma cemiyeti kanalını kullanarak, Zeynel ÖNAL, İsrafil KIŞLA ve Ali YALÇIN'ın desteğini alarak İstanbul'u kesinlştirdiği biliniyor. 

Tek sorun ise İstanbul İçin Başka isimlerin de geçiyor olması. Bu isimlerden biri de Kahramanmaraş İl Müdürü Cemal YILMAZ .

Cemal YILMAZ Ak Parti İstanabul İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEPE'nin de yakın dostu ve arkadaşı. 

Ömer YAHŞİ ismi için İstanbul'da en çok çalışan kişinin ise EBS 4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ olduğu biliniyor. Talat YAVUZ bugün tüm şube başkanlarını da yanına alarak İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEPE'yi ziyaret etti. 

Genel Başkan Ali YALÇIN'ın da İstanbul'da olduğu bir günde gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Ali YALÇIN ise yer almadı. 

Ziyaretin ardından ekip halinde Genel Başkan Ali YALÇIN'la bir araya gelen tüm şube başkanları İl Başkanı ile gerçekleşen görüşmeyi değerlendirdiler. 

EBS 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf SABAZ'ın sosyal medya hesabından "Eğitimi ve gündemi değerlendirdik" şeklinde yaptığı paylaşım ; "Eğitim Bir Sen'in Ali YALÇIN Başkanlığında tüm şube başkanlarıyla birlikte Ömer YAHŞİ'nin İstanbul İl müdürü olması için tam saha pres mi yapılıyor?" şeklinde değerlendirilmesine neden oldu.

Ömer YAHŞİ'nin yakın çevresine ise "En Büyük Hayalim İstanbul " dediği ifade ediliyor.

Önümüzdeki bir kaç gün içinde yapılması beklenen atamayla birlikte yapılan ziyaret ve değerlerndirmelerin, eğitimi değerlendirmek mi , yoksa Ömer YAHŞİ için mi, yoksa başka biri için mi olduğu da neteşmiş olacak. 

Ajanskamu.net Telegram kanlımıza ücretsiz Abone ol, günlük haberler cebine gelsin. Tıkla