Tek liste halinde gidilen seçimlerde Genel Başkan Yardımcılıklarına ise Mustafa Özüpek, Süleyman Doğan yeniden seçilirken, diğer Genel Başkan Yardımcılıklarına Remzi Karataş ve Adem Yavuz seçildi.

3. Olağan Genel Kurul seçimlerinde Sendikamız Denetim Kurulu Üyeliklerine Tuba Gülpembelioğlu, Tuba Kavaklı ve Orhun Arı, Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Tanrıverdi Ercan, Mücahit Ergün ve Ayşe Sevinç seçildi.

Genel Başkan Sert Delegelere Teşekkür Etti

Seçim sonuçlarının ardından kürsüye gelen Genel Başkan Devlet Sert, delegasyona yönelik bir teşekkür konuşması yaptı.

Sözlerine “ İŞTE TEŞKİLAT BU TEŞKİLAT, İŞTE ORDU BU ORDU, İŞTE SENDİKA BU SENDİKA” sözleri ile başlayan Sendika Genel Başkanı Devlet Sert, delegelerin kendilerine ve yönetimine duyduğu inanç ve güvene teşekkür ettiğini söyledi.

Sert sözlerini şöyle sürdürdü:

“3. Olağan Genel Kurulumuzu çok büyük bir coşku ile icra ettik. Genel Kurulumuzun ve sonuçlarının hayırlı olmasını diliyor, sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bu teşkilattaki bütün arkadaşlarımız tüm organlarımızda görev almaya layık insanlardır. Alanlarda, sahalarda yapmış olduğunuz çalışmalar bizleri de heyecanlandırıyor, şevk veriyor, azim ve inancımızı tazeliyor.

Teşkilatçılık zor bir süreç, gönüllere girmek kolay değil. Bizler sizleri  Allah için seviyoruz. Üye sayımızın 200 bin olması elbette çok önemli ama asla yeterli değil, zirvede kalmak, gönüllerde olmayı da bir o kadar önemsiyoruz.

Genel Kurulumuzda almış olduğumuz kararlarla bundan sonra 4 yılımızın rotasını çizmiş olduk. Sendikal anlayışımızı birlikte icra edeceğiz.

Yönetimde olanlar için güven tazelediniz, yeni seçilen arkadaşlarımıza güven verdiniz. Bize duyduğunuz güven için sonsuz teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun.