ÇOK GÜNAHKARSINIZ!

BARİ, AYIBINIZLA SESSİZCE OTURUN…

Bilmem ne cemiyetinin başkanı mutad toplantılar düzenliyor. Rektör, il ve ilçe milli eğitim müdürleri, seçilmiş(!) okul müdürleri ve yine “seçilmiş” STK temsilcileri; yani ilin eğitimle ilgili resmi sivil ilgilileri el mahkum toplantının iştirakçileri..

Toplantıların ekabiri ise malum cemiyetin başkanı. Kendisinin orta öğretim mezunu bir esnaf olmasına bakmayın. İlin eğitim planlaması, okul türlerinin belirlenmesi, yönetici görevlendirmeleri, öğretmen dağılımları, eğitimle alakalı bilimum iş ve işlemler “abi” edasıyla takibinden geçiyor.

Yesinler sizin gibi STK’yı..

Kamu gücünü kullanma cüretini sergileyenlere STK denmez!

Devlet adına yetki kullanma arsızlığını sergileyenlere STK denmez!

Devletin makamlarını, babasının malı gibi hovardaca kullanma edepsizliğini sergileyenlere STK denmez!

Devletin bürokratlarını karşısına sıra sıra dizerek talimat verme aymazlığını sergileyenlere de STK denmez!

Yüreğinde zerre-i miktar memleket sevdası olan herkes bu rezaletten rahatsız olur.

Bu rezaleti dile getirenlere ise ahlaksız ithamlarla saldırılıyor olması kimseyi aklamaz!

Ayıplarıyla kirli köşelerinde süklüm süklüm oturması gereken müptezel tayfası şimdi kalkmış, mukaddesat için 40 yıldır canını dahi feda eden bir geleneğin temsilcilerine iftiralarla saldırıyor.

Neymiş, seçmeli dini derslere karşıymışız!

Bre utanmazlar;

Camide aynı safta durduğunuz insanlara, 40 yıldır Hz. Peygamberimizin hayatının ve Kur’an-ı Kerim’in orta öğretimde seçmeli ders olarak okutulmasını talep eden bir camiaya böylesi alçakca bir ithamı dile getirecek kadar mı vicdanınız kurudu?

Mukaddeslerimizin arkasına sığınarak yıllardır çatır çatır kul hakkı yiyorsunuz. Mülakat ahlasızlıkları ve emireri gibi kullandığınız makamlar marifetiyle onbinlerce eğitim çalışanının “ahını” aldınız.

Çok günahkarsınız!

Tövbe etmiyor, özür dilemiyorsunuz; bari ayıbınızla sessizce oturun.

Rabbim sizi ıslah etsin.