Türk Eğitim Sen başkanı Talip Geylan, Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın dün bir bakanlık müfettişi için yaptığı açıklamaya karşılık sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, bir sendikanın yıllardır kamu kurumlarını mirasyedi hovardalar gibi tepe tepe kullandığını, devlet adabından yoksun şekilde il, ilçe ve kurum müdürlerine emir eri muamelesi yaptıklarını hatırlatarak, sonrasında aynı sendikanın arsızca devletin bir asil memuruna iftira ve hakarette bulunduğunu söyledi.

Hukuk ve kural tanımazlığın kitabını yazanların, kalkıp alışageldikleri aymazlıkla, sözde hukuk ve kural ihlali üzerinden MEB’e talimat vermesini garip bulduğunu kaydeden Genel Başkan açıklamasında şunlara dikkat çekti.

Türk Eğitim Sen başkanı Talip Geylan'ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

KİŞİ MUHATABINI KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ!

''Yıllardır kamu kurumlarını mirasyedi hovardalar gibi tepe tepe kullanacaksınız; devlet adabından yoksun şekilde il, ilçe ve kurum müdürlerine emireri muamelesi yapacaksınız sonra da arsızca devletin bir asil memuruna iftira ve hakaretlerde bulunacaksınız.

Yok öyle yağma!

Elinizdeki tüm kamu gücüne rağmen eğitim çalışanlarının hür vicdanlarını esir alamadığınız için seçimlerde defalarca sandığa gömüldünüz. Hazımsızlığınızı anlayabiliyoruz.

Ayrıca, hukuk ve kural tanımazlığın kitabını yazanların, şimdi kalkıp alışageldikleri aymazlıkla, sözde hukuk ve kural ihlali üzerinden MEB’e TALİMAT vermesi de garip duruyor.''

Talip Geylan

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı

Önder Kahveci: Refah payı şart oldu Önder Kahveci: Refah payı şart oldu