Tüzük ve yönetmelikten bahsedip hiçbir gerekçeli madde sunamamak. Bir de disiplin süreci işletmeden ve savunma hakkı kullandırılmadan disiplin kurulunun yetkisini gasp edip ceza vermeye çalışmak. Kendi hukuksuzluklarını resmiyete dökmüşler ve belgelendirmişler. Böylesi daha kolay bizler için. Seçimler temsilciliklerde boşadır siz yetkilendirilirsiniz sadece diyen işine geldiği için akıl fukarası yorumlar yapanlar var. Öyleyse biz niye divan kuruyor niye sandık kuruyor ve tüm üyeleri çağırıyoruz seçimlere. Niye sonuçları genel merkeze gönderip mazbata yollanıyor o halde. Şubeler ysk'dan alır mazbatayı diyen daha akıl fukaraları var. E o zaman ysk da şubeleri istediği gibi  görevden alabilir sizin mantığınıza göre. Tiyatro mu oynatıyorsunuz temsilciliklerinize siz. Meşruiyetse temsilciliklerde oy kullananlar şubelerden daha fazla olur. Yani öğreteceğiz hukuku, yasayı sizlere. Demokrasi deyip mangalda kül bırakmayanlara bakın hele. Sizin için tramvaydı ama seçilene kadar tabii ki.

Ey 4'lü myk'nın hukuksuzluklarını aklama yarışına giren grup yandaşları. İlçe delegelik seçimleri de YSK denetimiyle yapılmıyor. Onları da görevden alma ve yerine canınızın istediğini atama ve şubeleri dizayn etme hakkınız var mıdır? Kıvırmadan ama şu ama bu demeden söyleyin bakalım. Var mıdır? Kendi açtığınız çukurlarda bir gün boğulacaksınız buna da kılıf bulursanız.

Şube seçimlerinde oy kullanacak temsilcilik delegeleri de ysk denetimiyle seçilmiyor okulda öylesine seçiliyorlar size göre. İstediğiniz zaman görevden alabilirsiniz istediğinizi atayabilirsiniz yerlerine delege diye hatırlatayım dedim. Gerekçesi o ya hani bazılarının. Aklımızla alay ediyorlar artık.

Aytaç Çapkin