Kastamonu Üniversitesi öğretim üyesi Semra Altınkulaç uzaktan ders anlatırken kullandığı faşist, ırkçı ve bilimsellikten yoksun ifadeleri ile İslamın kutsallarına saldırdı.

Faşist söylemlerin sahibi kadın akademisyene tepkiler çığ gibi. YÖK'ün işlem yapmak için neyi beklediği ise merak konusu oldu. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Eğitim Bir Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan SANCAKTAR akademisyenin "Peygamber ölünce ikilik çıkaran manyak bir toplum" diyerek İslamın kutsalı olan ve Cennetle müjdelenen peygamberimizin gökteki yıldızları olan sahabilerine yapılan hakarete sert tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Orhan SANCAKTAR şunları söyledi: 

Kastamonu Üniversitesi öğretim üyesi Semra Altınkulaç'ın ders anlatırken kullandığı faşist, ırkçı ve bilimsellikten yoksun ifadeleri şiddetle kınıyoruz.

"Peygamber ölünce ikilik çıkaran manyak bir toplum" diyerek İslamın kutsalı olan ve Cennetle müjdelenen peygamberimizin gökteki yıldızları olan sahabi efendilerimize yapılan hakareti kabul etmiyoruz.

Ayrıca dersinde bulunan Arap öğrencinin ihtarına aldırış etmeden öğrencisini milleti üzerinden hakir gören, aşağılayan bir yaklaşım ne meslek etiğiyle, ne pedagojiyle ne de akılla izah edilemez.

Lawrensi ve onu gönderen zihniyeti suçlayamayıp Arabı suçlayan, Osmanlı toprakları üzerinde bugün kurulan yaklaşık 45 devlet olmasına rağmen, bütün kavimleri ayıklayıp Arap üzerinden siyaset yapan,Arabı suçlamanın bilinç altında da İslam düşmanlığını barındıran faşist ve din düşmanı kafayı biz iyi biliyoruz. Bölen, zulmeden, kardeşi kardeşe düşüren , dünyayı kangölüne çeviren sömürgeci muasır medeniyetlere!!!

Fransıza, İngilize, Amerikana, italyana vs. Laf edemeyen kafa kendi hezeyanı içerisinde 100 sene boyunca kendi çalıp kendi dinlemiş, katiline aşık olmuştur.K.Ü.yönetimi ve Yök, faşist, pedagogi ve bilimsellikten uzak,düşmanlık ve kini pompalayan bu bakış açısına gerekli incelemeyi yaparak hesap sorması gerektiğini düşünüyor, bunun takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.

Konu ile ilgili bir tepki de Eğitim Bir Sen Genel Merkezinden geldi. Genel Başkan yardımcısı Ramazan ÇAKIRCI ders esnasında bu bu hakaretleri yapan kadın akademisyene: " Bu kadın da ırkçılık hastalığına yakalanmış bir zavallı" diyerek tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakırcı: Ne kutsal ne de lanetli kavim vardır.Lanetli mantık vardır.Tıpkı yahudiler gibi * Tüm ırkçılar(lanetli mantık) birbirine benzer ve sürekli zehir kusar.Kendilerine benzemeyeni düşman,farklılıkları tehdit olarak algılarlar. Bu kadın da ırkçılık hastalığına yakalanmış bir zavallı" dedi.

İşte o paylaşım.