İstanbul Memur-Sen İl Temsilcisi ve  Eğitim Bir Sen 4 nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada zam telebini ileten memurlara sert çıkarak "Zam Sendikadan Değil Hükümetten İstenir" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti ve bu açıklama sonrası sosyal medyada bir çok tepki gelmişti.

''EBS Şube Başkanının 'Zam sendikadan değil hükümetten istenir, öğrenin' çıkışına tepkiler çığ gibi büyüyor'' başlıklı haberimizi yapmıştık.

Talat Yavuz yaptığı açıklama sonrasında sözlerinin arkasında durmayıp, ''Çok komik. Bir kelam ettik, bazılarının zeka düzeyi ortaya çıktı. Zam hükümetten istenir, biz de masada hükümetten istiyoruz, bir cümle de oraya kurun samimiyseniz diyoruz. '' ifadelerini kullanmıştı.

Sonuç olarak Sendika Şube başkanı ve aynı zamanda il temsilciliği görevini ifa eden Talat Yavuz samimi bir şekilde sendikadan aldığı maaşın miktarını,  bodrosunu ve aylık harcamalarını açıklamayı düşünüyor mu?

Şayet aylık maaşını ve yaptığı harcamalarını açıklamak isterse bu bilgileri sitemizde yayınlayacağımızı buradan ifade etmek istiyoruz.

Talat Yavuz'dan cevap gelmesi halinde okurlarımızla durumu paylaşacağız.

Mebpersonel