24 Kasım'da 3600 Ek Gösterge İçin Siftah Yapılsın

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube Divan Toplantısına katıldı.

24 Kasım öncesi eğitim çalışanları özelinde tüm kamu çalışanları için 3600 Ek Gösterge çağrısında bulundu.

'3600 Ek Gösterge için adım atılmalı ve 24 Kasım'da siftah yapılmalı'dedi.
Kamu görevlilerinin 3600 Ek Gösterge beklentileri karşılanmalı diye Genel Başkan Ali Yalçın; 'Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağı da 24 Kasım öncesi öneriye açılmalı ve 24 Kasım milat kabul edilip hayata geçirilmeli' dedi.


Sosyal maliyeti düşük,kabul katsayısı yüksek düzenlemeler,tepkiye değil katkıya açık yaklaşımla olur.Tepkiler değil teklifler konuşulsun isteniyorsa tam zamanı.Taslak tartışmaya açılmalı. şeklinde konuşan Yalçın, Şube divanının Olağan Genel Kurul sonrası ilk toplantı olması hasebiyle seçim süreçlerine ilişkin cümle kurdu.
Şubelerde aday olan,aday liste çıkaran ve ben sorumluluk almak istiyorum mesajı veren her arkadaşımızın katılımcı-demokratik seçim sürecine çok önemli katkı sunduğunu söyleyerek;nezaket içinde rekabet etmiş olan her arkadaşımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.Arkadaşlarımız sendikamıza kazandırmış ve heyecanı yenilemişlerdir.Delege sorumluluk makamına getirsin getirmesin her arkadaşımız bizim için kıymetlidir dedi.

İstanbul 4 No'lu Şubeye,ev sahibi ilçe temsilciliği olan Tuzla'ya,başkanların şahsında tüm katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden Genel Başkan Yalçın,

6.Olağan Genel Kurula giden süreçte 131 şubeden 125'inde seçim süreçleri tamamlandı diye bilgi verdi.Tüm teşkilatlara yeni dönem hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Ajanskamu / Özel Haber