Memur Sen Kayseri İl Temsilciliğinin kan stoklarının azalmasından dolayı başlatmış olduğu kan bağışı kampanyası çok büyük katılımla Kadir Gecesi akşamı sona eriyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Memur Sen Kayseri İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, kanımız da imkanımız da ülkemiz ve milletimiz için feda oldun, kan ver hayat kurtar, iyilik kanımızda var sloganlarıyla başlatmış olduğumuz kan bağışı programına katılım çok yoğun oldu ifadelerini kullandı.

Aydın Kalkan, Memur Sen Genel Merkezimizin Türkiye genelinde başlattığı kan bağışı seferberliğine biz de Kayseri İl Temsilciliği olarak çok güçlü bir destek verdik.


Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği Olarak da “ HER KAN BİR CAN BİR AKŞAM DEĞİL İFTARDAN SONRA HER AKŞAM” Sloganıyla Başlatmış Olduğumuz
 

Memur Senimize bağlı sendikalardan Ulaştırma Memur Sen, Eğitim –Bir- Sen 1 Nolu şube,  Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu şube, Bayındır Memur-Sen, Diyanet Sen 2 Nolu Şube, Birlik Haber-Sen, Enerji-Bir-Sen, Büro Memur Sen 1 ve 2 Nolu Şubeler, Toç Bir Sen  Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Kadın Komisyonu, Genç Memur Sen, Öğretmenevi personeli ve üyelerimiz kan bağışında bulundular.

 Kan bağışı kampanyamıza yine  Eğitim-Bir-Sen Yeşilhisar, Bünyan ve Hacılar, Talas, İncesu, Kocasinan, Melikgazi ilçe temsilcilikleri uzak yakın demeden iftardan sonra kan bağışında bulundular.

EBS Yahyalı ve Develi Temsilcilikleri ise Kızılay’ın ilçelerdeki kan bağışı kampanyalarına destek verecekler.

Aydın Kalkan, sendika başkanlarımıza, komisyonlarımıza ve ilçe temsilcilerimize organizasyona katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca iftardan sonra her gün Erciyes üniversitesi Kan merkezinin önünde bir araya geldik ve yaklaşık 400 ünite kan bağışında bulunduk.

Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Sayın Musa KARAKÜKCÜ ve Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Kan Merkezi Başkanı Doç. Dr. Sayın Ekrem ÜNAL Hocalarımızın Yakın ilgi ve Alakalarından Bağışçılarımız Adına Yaptırmış Oldukları Plaketten Dolayı Kendilerine Teşekkür Ediyorum, ifadelerini kullandı.