Eğitimbirsen İstanbul şube başkanı Erol Ermiş , sosyal medya hesabı üzerinden çok ağır hakaret ve küfürlü göndermede bulundu .

Erol ERMİŞ ; “ Bazılarına söylenebilecek en masum cümle : Şerefsizlik Parayla değil”

İşte o paylaşım 

Erol ERMİŞ’in bu paylaşımında hedefinin farklı sendikaların başkanları mı , yoksa Milli Eğitim Bürokratları mı olduğu bilinmiyor ?

Keza Eğitimbirsen İstanbul şube başkanları , Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK’u göreve geldiği günden bu tarafa sürekli eleştiriyor . Eleştirirken ağır üslup kullanmaktan imtina etmiyorlar .

Erol Ermiş’in bu sözü kime söylediğini ancak kendisi bilebilir . Açıklarsa bizde bu sayfadan yayınlarız .

Eğitimbirsen Genel Başkanı Ali YALÇIN, sendika şubeleri üzerindeki etkisini mi kaybediyor ? Yoksa özellikle İstanbul şubelerine bu konularda yol mu veriyor bilmiyoruz ...

Ancak bilinen tek gerçek !

Eğitimbirsen şube başkanı bir öğretmen eğitimci olan Erol ERMİŞ’e bu sözlerin yakışmadığıdır.

Eleştirelim ama hakaret ve küfür etmeden !

Cevap verelim ama hakaret ve küfür etmeden !

İstanbul şube başkanının bu küfürlü paylaşımını aslında haber yapmayacaktık es geçecektik .

Ancak bu hakaret ve küfürlü paylaşımları yapan şube başkanı Erol ERMİŞ , dün sosyal medya hesabından yeni bir mesaj yayınlamış .

Erol ERMİŞ ;
“ Sosyal medyaya kendini kaptırarak çok ağır ve küfürlü ifadelerle karşı tarafa saldırmak camiamıza hiç yakışmıyor “ dedi

İşte o açıklama 

Sonuç olarak ; Erol Ermiş ele veriyor talkını, kendi yiyor salkımı ...

Eğitimbirsen Genel Başkan yardımcısının “İpne “çıkışı, Erol Ermiş’in “Şerefsiz” göndermesi , bir eğitimciye ve Eğitimbirsen’de yönetici konumunda olan kişilere yakışmıyor .

kamudanhaber