Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şubesi, üyelerini 21 Nisan 2019 tarihinde yapılması planlanan MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’na hazırlıyor. Hazırlıklar kapsamında üyelere 4 hafta boyunca ücretsiz kurs desteği verilecek

Üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli çalışmalara imza atan Eğitim-Bir-Sen, bu halkaya bir yenisini daha ekledi. Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından hazırlanan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Hazırlık Kitabı, şubeler aracılığıyla sınava girecek olan üyelere teslim edildi. MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı için geri sayım sürerken, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şubesi sınava hazırlanan üyeler için ücretsiz kurs hizmeti vermeye başladı.

HİZMET HALKAMIZA YENİSİNİ EKLEDİK

Kurs programının ilk gününde konuşan Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ali Kaya, kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bu çalışmaya imza attıklarını vurgulayarak, “Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube olarak, üyelerimizin eğitim ve kariyerlerinde yükselme konusunda yaptığımız yayınlar ve kurslarla üyelerimize desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2019 yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavına hazırlık kitabımızla birlikte üyelerimiz için YEDİİKLİM Akademi ile anlaşmamız neticesinde hazırlık kursumuzun bu haftaki ilk dersini üyelerimizin yoğun katılımıyla yaptık. Hizmet sendikacılığı halkamıza bir yenisini daha ekledik. Bugün kursumuza üyelerimizin yoğun katılımı için her birine teşekkür ediyorum. Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağına inanıyoruz. Bugüne kadar kitaplar bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak üyelerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamanın çabası içerisinde olduk. Bundan sonra da aynı hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.