Onursuzluk onur adı altında pazarlanıyor! Bu hususta Her onurlu insan tavrını koymalı! Yetkili kurumlara harekete geçme çağrısı yapıyoruz. Eleştirmek elbette önemli ancak atılması gereken adımlarda ivedilikle atılmalı” dedi.

Temiz Toplum Derneği’nden son dönemde yeniden gündeme gelen LGBTİ ile ilgili açıklama geldi. Bu konunun özgürlükler kapsamında değerlendirilemeyeceğini belirten Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “Buna özgürlük dersek hemen her şey aynı şemsiye altına girebilir. Buna bir eğilim olarak bakarsak, başka şeylere nasıl karşı çıkacağız. Tabirimi çok mazur görün bugün bunlara normal bakanlar, yarın pedofiliye özgürlük isterlerse ne diyeceksiniz? Ne LGBTİ’yi normal kabul edebiliriz, ne de onun yol açabileceği sonuçların önünü açabiliriz” şeklinde konuştu.

BU TOPRAKLARIN GÜNDEMİ OLMASIN
Bu konunun gündemden hızla uzaklaştırılması gerektiğinin altını çizen Bilal Ay, “Biz bu konuda konuşmamaya özen gösteriyoruz. Ancak bu bugün için öyle bir hal aldı ki, susmak kabullenmek gibi olacaktı. ÖSYM sorusunda bile konu nerelere vardı. Hayır, biz bunu kabul etmiyoruz. İnsanlarımız adeta bunu eleştirdiklerinde çeşitli ithamlara maruz kalıyor. Mümkün olduğunca bunun gündemden düşmesini istiyoruz. Bugün bir milat olsun. Bundan sonra basın bu konularda haber yapmasın. İnsanlarımız sosyal medyada konuşmasın. Bu konu Anadolu topraklarında gündem olmasın. Ve tabi bugüne kadar verilen tavizler tamamen ortadan kaldırıldın” diye konuştu.

DEVLET DE AİLELER DE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI
Genç kuşakların zehirlenmesine karşı çıkılması gerektiğini ifade eden Başkan Ay, “Eleştirmek elbette önemli ancak atılması gereken adımlarda ivedilikle atılmalı. Bu konuda iktidar da zamanında yapılmış hatalardan derhal dönmeli. İstanbul Sözleşmesi, ETCEP gibi kuzu postuna bürünmüş kurtlardan milletimiz kurtulmalı. Fıtrata aykırı hareketlere karşı, gerek internet ortamında gerekse televizyonlardaki yayınlara karşı ciddi bir denetleme mekanizması getirilmeli. Aileler de bu konuda dikkatli olmalı. Çocuklarını internetin, televizyonun büyütmesine mani olmalı, Fenomen yada sanatçı adı altında yanlış rol modellerden nesli uzak tutmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.