Milli Eğitim Bakanıyla İlgili İleri Geri Açıklamalar yaptığı için haklarında soruşturma açılan Eğitim Bir Senli 3 Şube başkanından biri olan İdris ŞEKERCİ sosyal medyada İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ'yi Savunacağım derken rezil oldu.

İstanbul'da bir meslek lisesinde okul müdürlüğü görevi yürütürken Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı görevini de yürütüyordu İdris ŞEKERCİ.

Ancak Okul müdürü olduğunu, MEB Personeli olduğunu unutmuş , kendilerinde gördükleri güç başlarını o kadar döndürmüş olacak ki Milli Eğitim Bakanı hakkında ileri geri yazı yazmaktan, Her fırsatta Bakanlığa çakmaktan da geri durmuyorlardı. 

Başından beri mesafeli oldukları ve şaşı baktıkları Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK hocayı belli ki bir türlü hazmedememişlerdi. 

Milli Eğitim Bakanı kendi istedikleri bir adam olmalıydı belki de

Belki de Her dediklerini yaptırabilecekleri bir kişi olmalıydı. 

İdrsi ŞEKERCİ  Sivri çıkışlarıyla bilinen bir sendikacı .

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğiitim Bakanı hakkındaki ileri geri ve mesnetsiz yazıları nedeniyle hakkında soruşturma açılınca , soruşturmadan yırtabilmek için apar topar bir kararla hemen 'Profesyonel Sendikacılığa' ayrılma kararı almak zorunda kaldı.

Kendini Jet hızıyla Profesyonel Sendikacılar ligine transfer ettirdi. 

Gelelim İdris ŞEKERCİ'nin günlerdir ağzına almaya cesaret edemediği ROTARY ile ortak proje yapan Ömer YAHŞİ'nin Rotaryenlere teslim ettiği İzmir'deki skandala.

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK hocayı yıpratmak için İzmir İl Milli Eğitim Müdürü'nün imzaladığı projeyi hedef saptırarak, bunun üzerinden Milli Eğitim Bakanına çakmaya çalışma çabalarını kamuoyu ibretle takip ediyor. 

Konuyu saptırmak için Önce Akit gazetesine haber yaptırdılar. 

Bunun üzerine Ak Parti Bursa Mlletvekili Atilla ÖDÜNÇ açıklama yaparak haberi yalanladı. Olaydan Milli Eğitim Bakanın haberi bile olmadığını, Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonuna bağlı İzmir Rotary Kulüplerinin İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle yaptıkalrı protokolü Bursa'da yapmak istedikleri, projeiyi yaymak istedikleri için  Mili Eğitim Bakanı ile görüşmeyi kendisinin ayarladığını açıkladı. 

Zor durumda kalan Ömer YAHŞİ ve onu savunmak zorunda hisseden sendikacı arkadaşları günlerdir Ömer YAHŞİ'ye tek laf etmemeyi ve 3 maymunu oynamayı tercih ettiler.

Tek açıklama Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN'dan geldi. Ali YALÇIN her ne kadar iyaptığı açıklamada YAHŞİ'nini adını anmasa da Ömer YAHŞİ'yi ve imzaladığı protokolü eleştirdi. 

Haklarında Bakanlık tarafından soruşturma açılınca Sendikacılık yapmayıp susan, 

Maaşları ve lüks harcamaları gündeme gelince Sendikacılık yapmayıp susan,

Ömer Yahşi'nin 'Rotary Okulda' Projesi sözkonusu olunca sendikacılık yapmayıp Susmayı tercih etti bu beyefendiler.  

Her konuda sert açıklamalar yapan ve bu açıklamalar nedeniyle de başları derde giren bu sendikacılardan İdris ŞEKERCİ, Bakanlık hakkında soruşturma açınca apar topar bu konularda açıklama yapmama kararı almayı tercih etti.

Bu yüzden de sosyal medya orcuna başladığını açıkladı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ'nin Rotary Kulüpleri ile yaptığı Proje skandalını sulandırmaya çalışanlar, oynadıkları tiyatroda ikinci perdeyi bugün sahneye sürdüler. 

Tiyatronun ikinci sahnesinde Eğitim Bir Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ başrolde. 

ŞEKERCİ Hedef saptırmak için Tiwitterdan açıklama yaparak Bursa İl Milli Eğitim Müdürünün ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürünün Bakanlıktan Talimat aldığı yalanını iddia diyerek ortaya attı. 

Sözkonusu Ömer YAHŞİ olunca Sossyal medya orucuna başlayan İdris ŞEKERCİ, Orucunu 'Ezan okunmadan açınca' adeta rezil oldu.

Ezandan önce orucunu açan ŞEKERCİ Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin DÜLGER'in verdiği cevapla adeta rezil oldu. 

İşte İdris ŞEKERCİ'nin ortaya attığı o yalanlara dair paylaşım:

 

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin DÜLGER'in bu yalana karşı verdiği Cevap ile İdris ŞEKERCİ'yi adeta rezil etti.

İdris ŞEKERCİ ortaya attığı iddianın yalan olduğu ortaya çıkınca hala 'Bakanlığın açıklama yapmasını bekliyoruz' diyerek işi sulandırmaya çalışmaya devam etti. 

İşte Ömer YAHŞİ'nin avukatlığına soyunan ve bu skandalı ne yapsak da Bakanlığın üzerine bıraksak derdine düşenlerin geldiği son nokta bu.

Günlerdir Bakana ,Bakanlığa her türlü şeyi söyleyip Ömer YAHŞİ'ye tek laf edemeyen İdris ŞEKERCİ ve saz arkadaşlarının 3 Maymunu oynadıkları tiyatroda 2, perde böyle kapandı. 

Utanmasalar Milli Eğitim Bakanına Mason diyecekler.

Genel Başkan gibi çıkın da bari adam gibi: 'Bu adamı biz İl Müdürü yaptık, bir gün okul müdürlüğü bile yapmadı, şöhretin basamaklarını hızlıca çıktı, arkasında durduk, birlikte gezdik, yedik, içtik ama bu yaptığı yanlışı asla tasvip etmiyoruz' deyin. 

'Seni İl Müdürü yapanların yıllrdır mücadele ettiği Masonlarla iş birliği yapıyorsan sen de bizden değilsin' deyin!

' İstifa et! 'deyin. 

Deyin de biz de samimiyetinize inanalım. 

Olayı ona buna yamamaya çalışmayın beyler!

Ava giderken avlandınız.

Kral Çıplak!

Ya Ömer YAHŞİ  o protokolü iptal etsin ! 

Ya da siz istifa edin!

www.ajanskamu.net