Sağlık-Sen de Bayrak Devir Teslimi Gerçekleşti

Hafta sonu Ypaılan Sağlık Sen 6. Olağan genel Kurulunda Metin MEMİŞ ve ekibi seçimi kaybetmişti. 

Saülık Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih DURMUŞ ve ekibi genel kurulda aday olmuş ve yapılan seçimleri 36 oy farkla kazanarak Sağlık Sen'in yeni genel başkanı olmuştu.

Sağlık Sen'de devir teslim gerçekleşti. 


Sağlık Sen'in Yeni Genel Başkanımız Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcıları Durali Baki ,İdris Baykan, Abdülaziz Aslan, Şemsettin Karadoğan ,Mahmut Faruk Doğan, Yusuf Dural 'dan oluşan yeni yönetim görevi bugün devraldı.

Sağlık Sen Genel Sekreteri Fatih SEYRAN da Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Genel Sekreterlik görevinden ayrıldığını açıkladı:

İşte o açıklama:

'6. Olağan Genel Kurulumuzda Sağlık-Sen delegelerimizin kıymetli oylarıyla Genel Başkanlığa seçilen Sayın Semih Durmuş ve ekibindeki yeni yöneticileri tebrik eder, önümüzdeki süreçte sağlık ve sosyal hizmet çalışanları adına nice kazanımlar elde etmelerini yürekten dilerim.

8 yıl boyunca yaptığı Genel Başkanlığı döneminde sendikal alanda birçok kazanımın elde edilmesinde çok büyük gayretler gösterdiğine, en zor şartlarda bile ortaya koyduğu cesaretli çıkışları ile teşkilatımızın hukukunu her zaman öncelediğine şahit olduğum Metin Memiş Başkanımla ve yönetiminde yer alan Himmet Bayar Kemal Çırak ve Mustafa Örnek Başkanlarımla birlikte yol yürümüş olmaktan da onur duyduğumu ayrıca ifade etmek isterim.

Yeni Yönetim Kurulu tarafından atanacak olan Genel Sekreterimize de şimdiden başarılar dilerim.'