Sağlık Sen'de skandalların ardı arkası kesilmiyor Sendika Genel merkezinin lüks makam aracları ve Genel merkez yönetiminin yüksek maaşı gündeme gelmiş ve büyük yankılar uyandırmıştı .

Sağlık Sen Konya'ya genel merkez müdahale etti. Genel merkez seçimlerinde Muhalif olan Konya Teşkilatı Sağlık Sen Genel Merkezinin Müdahalesi ile tasiye edilmek isteniyor. 

Başka sendiakalarda görmeye alışık olduğumuz iç çekişme ve kavgaların Sağlık Sen'in yeni seçilen ve maaş ve lüks araba usulsüzlükleri ile gündeme gelen Semih DURMUŞ ve yönetimi tarafından cadı avı başlatılması da oldukça manidar. 

Sendika ağalığının hüküm sürdüğü Sağlık SEN'de muhalif teşkilatlara karşı başlatılan Cadı avı o kadar pervasızlaştı ki Vatan için Görev yapmaya Suriye sınırına giden Sağlık Sen Şube Başkan Adayı görevde iken baskın bir seçimle safdışı edilmek isteniyor.

Bu kirli tezgahın başında ise Sağlık Sen Genel Başkanı Semih DURMUŞ , Hastabakıcı kadrosunda iken Sağlık Sen'de Genel Başkan yardımcılığına kadar yükseltilen Genel Merkez yöneticisi Durali BAKİ bulunuyor. 

Sendikada Demokrasiyi askıya alan Genel Mekez yöneticileri Konya'da 'Burası Konya sendikayı size yedirtmeyiz' tepkileriyle karşılandılar. 

Aralık ayında yapılması beklenen Sağlık Sen Konya Şubesi seçimlerine genel merkez müdahale ederek baskın seçim kararı almaya çalışması Konya'da ortalığı karıştırdı. 

Delege seçiminin bugünden itibaren başladığı duyurulan Sağlık Sen Konya Şubesi seçimi Aralık ayında yapılması planlanırken Başkan adaylarından Ahmet Nihat Baysal'ın Barış Pınarı Operasyonu bölgesinde görevli olmasına rağmen genel merkezin seçim tarihini 11 Kasım'a almak istemesi büyük tepki topladı.

Genel Merkez yetkililerinin Konya'ya gelerek üyelerle istişare etmeden bu kararı bildirmek istemesi ise ortalığı karıştırdı.

ANKARA’NIN TARAFSIZLIĞI BOZULMUŞTUR SESLERİ!

Sağlık-Sen Konya Şubesinde bugün yaşanan olaylar, uzun zamandır iddia edilen Genel Merkez Şube Yönetimleri seçimlerine müdahil oluyor eleştirisini yeniden gündeme getirdi. Genel Başkan Vekili Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz ASLAN’a tepkilerini dile getiren üyeler, “Ankaranın tarafsızlığı bozulmuştur” diyerek tepkilerini dile getirdi. Durali Baki ve Abdülaziz ASLAN’a “Başkanım tarafsız olun” diye seslenen üyelere “tarafsızız” diye cevap veren Genel Başkan Vekilinin üzerine yürüyen bazı üyeler, yapılan “Şe…” dedikleri anda salonda itişmelerin yaşandığı görüldü.