Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Şahin YAŞLIK'tan daha önce Milli Eğitimde görev yaparken sahte Diploma ve belge düzenlemekten dolayı 3 yıl hapis cezası aldığı için emekli olup şimdi bir sitede köşe yazarlığı yapan  Yazar Galip ATAMAN'ın yalanlarla dolu iftiralarına sert cevap geldi.

İşte YAŞLIK'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

YALANCI ŞARLATAN ADI GALİP KENDİSİ MAGLUP OLAN ZAT...FOTOŞOP GALİP..


Uzun zamandır bir şarlatanı hayretle izliyoruz. Kalemi ayrı, kağıdı ayrı, kendi ayrı oynuyor. Şereften yoksun birileri kulağına bir yalan üflüyor, efendi buradan bir saçmalama yapıyor. Yalan yazmaktaki maheretini daha önce defalarca ortaya döktük. Biz düzelttikçe o eğrildi, yamuldu, yumuldu, garip bir yalancı şarlatana döndü...


Belliki evinde bir aynası yok, şöyle kendine bir baksın. Bir aynaya baksa, bir yalan makinesi, iftiracı bir kalemşör, kendince mahir bir fırıldak görecek.
Sen; fi zaman önce Yüksek okul Müdürüyken sahte diploma ve sahte çıkış belgesi vermekten, ağır cezadan üç yıl hapis cezası alacaksın, sonra millete hak, hukuk öğreteceksin. Seni geçmişi sahtekarlık ile dolu şarlatan; sen de, sana serviste bulunan şeref yoksunları da, iddialarınızı ispatlamazsanız müfteri, yalancısınız. Biz sana bu yazdığın yalanlarıda yedirmeyi biliriz(Hukuk yoluyla).

Bekle. Yine yalvaracaksın, yine mağlup olacak, yerin dibine geçeceksin.
Biz Sendika olarak sen şurayı, o burayı yazsın diye bir talepte bulunmadık, Bakanlığın öngördüğü gibi 4 yılını tamamlayan herkesin kendi okulunda ikici dört yılınıda kalması ,okulunda 8 yılını tamamlayanlarında kendi aralarında rotasyon yapmasını talep ettik.Bunun ispatı attığımız mesajlardadır. Sen nasıl utanmaz,arlanmaz yalancı birisin ki zehirli kaleminle bize iftira atıyorsun...


Yalanlarını sıralıyalım istersen müfteri zat..
1-Ben tercih değiştir diye hiç bir okul Müdürünü aramadım
2-Yılmaz Yiğit yönetici atama yönetmeliği gereği MTAL lerde meslekçi olmadıgı için kendi okulunda kalamıyor ve Necdet Yaşa Kanuni MTAL tercihini geri çekmemiştir.
3-Dilovası Halkeğitim Merkezine Salih Toltarı getirme çabamız yoktur...Tam tersi oranın şu anki Müdürü Başarılı çalışmaları ve okuma yazma kurslarında gösterdiği başarıları ortadadır. Dilovası Halkeğitim okuma yazma kursuna katılan bir bayanın Türkiyede gündeme gelmesi sebebiyle, Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Ülke genelinde okuma yazma seferberliği başlatmıştır...Buna rağmen Bazı siyasiler Salih Toltarı ısrarla oraya Müdür olarak getirmeye çalışıyorlar..Umarım Sayın Emine Erdoğan'a bu bilgi gidecektir.
4-Liyakattan en son bahsedecek kişisin, Cahit Elginkan bu yıl üniversite sınavında Türkiye 15. Çıkartmıştır, Liyakat sahibi gazeteci aşağıda metiyeler dizdiğin Fen Lisesi Müdürü için yazdıklarının yüzde birini Cahit Elginkanın idarecileri yada ögretmenleri için bir şey yazdın mı ? Sözde araştırmacı gazeteci, papucumun gazetecisi, sana muhbirlerin ne kadar bilgi sızdırırsa sen o kadar gazetecisin...
5-Ben haksızlık karşısında 45 yıldır susmadım yine susman , İster üyemiz olsun ister üyemiz olmasın kim haksızlık yaparsa karşısında dururum, kim ki haksızlığa uğrarsa yanında olmaya devam edeceğim.
6-Eğitim Bir Sen erimiyor ,sayısını arttırıyor (15 Mayıs Mütabakatında görürsün)..Tabi sen içinden geçeni yazmışsın ,ama EBS senin idrak edemiyeceğin kadar büyük bir harekettir..Bilinç altındaki EBS nefretinin sebebi seni sürekli küçültüyor.

Son olarak Sendikamızıda,
hasta yatağındaki kardeşimizi de pis ağzına alarak kirletemezsin.

Sen o kadar alçaldın ki tüm şehrin gönlünde taht kurmuş ve şu an ciddi bir hastalıkla mücadele eden Necdet Yaşa nın ismini ve resmini yalan haberinde kullanıyorsun...

Geçmişi sahtekarlık ile kirli bir şarlatandan bu ilin öğreneceği bir doğru yoktur.

Bilesin...

Şahin YAŞLIK

Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı