2020 ATA AÖF bahar dönemi online vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu hafta boyunca online olarak yapılan vize sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak, öğrenciler bu sorunun cevabını merak ediyor. Binlerce ATA AÖF öğrencisi vize sınavlarının ne zaman açıklanacağı konusunda internetten araştırma yapıyor.

Bu hafta boyunca da devam eden Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi online vize sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair Üniversiteden henüz bir açıklama yapılmadı. Sınavlara online olarak katılan on binlerce öğrenci merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. 

Önümüzde ki günlerde açıklanması beklenen sonuçlar için kesin tarih bilgisi edindiğimizde sizler için en kısa zamanda paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

ATAAÖF 'nin bu hafta devam eden 2. hafta vize sınav programı;

Atatürk Üniversitesi (ATA AÖF) Final Sınavlarını Online Yapacak mı?

Anadolu Üniversitesi sınavlarının Online yapmasının ardından Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin en çok merak ettiği sorular arasında Ata AÖF final sınavları online olacak mı?sorusu yer alıyor

Atatürk Üniversitesi ATA AÖF öğrencileri Final Sınavlarının da online yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

Bu konuyla alakalı Atatürk Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ömer Çomaklı Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında sınavların online olup olmayacağına dair bir anket yayınladı sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı anketine on binlerce öğrenci oylarını kullanarak katıldı sınavların online yapılmasını istedi.

YÖK'ten yapılan açıklamada da sınavların yüzyüze yapılmayacağı belirtildi. 

Ajanskamu.net olarak Atatürk Üniversitesi final sınavlarını online yapılıp yapılmaması konusunda bir anket düzenledik. 

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ATAÖF final sınavlarıyla ilgili görüşlerinizi haberin altındaki  yorum kısmından yazarak yetkilere düşüncelerinizi iletebilirsiniz