Öğrencilerin 2020 ATA AÖF online sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu yanıt buldu. 

Peki, ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

ATA AÖF online sınavları yaklaşık 2 hafta boyunca 160 binin üzerinde adayın katılımı ile gerçekleşti. 15 Mayıs'ta sona eren sınav sürecinin ardından, ATA AÖF vize sınavı sonuçları merak ediliyordu. On binlerce aday, vize sınavları kapsamında kaç puan alacağını merak ediyordu.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve ATA AÖF online vize sınavı sonuçlarının açıklandığı bildirildi.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Bu açıklamanın ardından, vize sınav sonucu öğrenmek isteyen on binlerce öğrenci ATA AÖF online sınav sonuçları sorgulama nasıl, nereden yapılır? sorusuna yanıt aramaya başladı. Haberimizin detaylarından, ATA AÖF online sınav sonuçları sorgulama ekranı ile güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

BAHAR YARIYILI VİZE SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Atatürk Üniversitesi'nden yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı,

Değerli Öğrencilerimiz,

Vize Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi'nde (LMS) yer alan "Sonuç İtirazı" butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 17:00'a kadar bize iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV SONUÇ İTİRAZ KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ