AUZEF telafi sınavı 2 Temmuz ve 3 Temmuz’da yapılacak. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?

AUZEF bütünleme sınavı bu hafta sonu düzenlenecek. Adaylar sınavlara 2 Temmuz ve 3 Temmuz’da girecekler. AUZEF Sınav Yerleri açıklanır açıklanmaz http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile sorgulanacak.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AUZEF Bütünleme sınavı 2 Temmuz ve 3 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Telafi sınavı için sınav merkezi tercih işlemleri, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 23.59’a kadar yapılabildi. Henüz AUZEF sınav yerlerinin açıklanacağı tarih hakkında bilgi verilmedi.

Bitirme sınavına girmeyen öğrenciler telafi sınavına herhangi bir başvuru yapmadan girebilirler. Telafi sınavı, bitirme sınavı sonrası aldığınız FF, DD ve DC harf notlu dersleriniz için düzenlenir. FF alan öğrencilerin başarılı olması için telafi sınavına girmesi zorunludur. DD ve DC harf notunu alan öğrencilerin telafi sınavına girme zorunluluğu bulunmamaktadır.


DD ve DC olan harf notlarını yükseltmek için telafi sınavına giren öğrenciler sınavdan FF alırsa , son aldığı not değerlendirileceği için sınav notu FF olarak kalır.

Telafi sınavına başvuru yapmayan girebilirsiniz. Telafi sınavında öğrenciler tüm ünitelerden sorumludur.