Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Rakibiyle ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı son 5 maçta 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan sarı-kırmızılı takım, bu maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında yara almak istemiyor. Alanyaspor ile Galatasaray Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Alanyaspor – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Alanyaspor – Galatasaray maçı muhtemel 11’ler…

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Siopis, Efecan, Salih, Davidson, Babacar

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Linnes, Etebo, Kerem, Fernandes, Emre Kılınç, Onyekuru, Mohamed

Alanyaspor – Galatasaray maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Sofiane Feghouli (Şüpheli), Emre Taşdemir (Sakat), Oğulcan Çağlayan (Cezalı), Marcelo Saracchi (Sakat), Halil Dervişoğlu (Şüpheli)

Alanyaspor – Galatasaray iddia oranları

Alanyaspor: 2.40

Beraberlik: 3.00

Galatasaray: 2.15

2,5 gol üstü: 1. 55

2,5 gol altı: 1.85

BU SEZON Kİ 3. MAÇ

İki takım, bu sezon 3. kez karşı karşıya gelecek.Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda birer kez karşılaşan iki ekipten gülen taraf Aytemiz Alanyaspor oldu. Akdeniz temsilcisi, Türk Telekom Stadı'nda oynanan ligin 5. hafta karşılaşmasını 2-1 kazandı. Turuncu-yeşilli ekip, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasını ise 3-2 alarak rakibini kupa dışına itti.

ARDA TURAN'IN CEZASI BİTTİ

Galatasaray'da takım kaptanı Arda Turan, teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda sahadaki yerini alabilecek.

LİGDE SON 6 MAÇI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 6 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.Ligdeki son yenilgisini 19. haftadaki Beşiktaş derbisinde yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 karşılaşmadan da 3 puan çıkardı. Galatasaray, bu süreçte Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı mağlup etti.