Exxen platformundan canlı yayınlanacağı duyurulan maçlar için paket ve fiyat bilgileri sorgulanmaya başlandı. Peki; Exxen üyelik ücreti kaç TL? Exxen spor paketi fiyatı ne kadar? Şampiyonlar Ligi Avrupa Ligi Exxen fiyatları haberimizde!


Exxen üyelik ücreti ne kadar? Şampiyonlar Ligi Avrupa Ligi Exxen paketleri merak edilen konulardan birisi oldu. Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edecek Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın macerası başlıyor. Beşiktaş ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil ederken, Fenerbahçe ve Galatasaray da Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Bu maçlar Exxen platformundan canlı yayınlanacak. Peki, Exxen reklamlı reklamsız ücretler ne kadar? Exxen üyelik ücreti ne kadar? İşte; Exxen spor paketi fiyatı!

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı ne zaman?

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı'nın kurucusu ve sahibi olduğu dijital platformda normal reklamlı üyelik ücreti 9,90 TL iken, bunun Avrupa maçları ile spor paketine nasıl yansıyacağı merak konusuydu.

Exxen tarafından yapılan açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave 24,90 TL ile edinilebilecek.

Böylece Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak. Aynı paket reklamsız olarak ise toplamda 44.80 TL olacak.


UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans ligi yayın haklarını alan Exxen üyelik fiyatlarını açıkladı.

Tüm karşılaşmaları ve Exxen içeriklerini izleyebileceğiniz paket fiyatı aylık 34.80 TL.

.