NEF Stadı’nda yarın Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Hazırlıklar tamamlanırken, Fatih Terim’in de 11’inin hemen hemen netlik kazandığı belirtildi. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta, maçın hakemi kim, muhtemel 11’ler belli oldu mu?

Fenerbahçe’yi en son 2014’te Sneijder’in golleriyle yenebilen sarı kırmızılıların artık bu istatistiği sonlandırması beklenirken, derbi öncesi Trabzonspor ile olan puan farkının 9 olması da rekabetin önemini bir kat daha artırmaya yetiyor. Milli maç arasından önce Fatih Karagümrük ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray’da Fatih Terim’in 11’ini kafasında netleştirdiği kaydedildi. Derbinin kazanılması halinde ocak ayına kadar yarışın içinde kalacağı düşünülen Galatasaray’da devre arası transfer döneminin hızlı geçeceği ifade edilirken, Cimbom’da kadroya katılacak futbolculardan ziyade gönderilecek isimlere ağırlık verildiği bildirildi. Peki, Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, hangi kanalda? FB GS maçı saat kaçta, muhtemel 11’ler?

Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta, maçın hakemi kim?

21 Kasım Pazar günü NEF Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Halil Umut Meler yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi kanalda yayınlanacak?

beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak

Galatasaray ilk 11’ler

Tecrübeli teknik adam Fatih Terim zorlu mücadeleye Muslera-Yedlin-Nelsson-Marcao-Van Aanholt-Berkan-Cicaldau-Feghouli-Kerem Aktürkoğlu-Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed’le çıkacağı tahmin ediliyor.

Yazın transfer sezonunun kapanmasına sayılı saatler kala 100 bin Euro maliyetle Florya’ya getirilen Assuncao’nun kesin olarak gönderileceği bilgisi gelirken, Galatasaray’ın Gedson Fernandes için yeniden girişimlere başlayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe ilk 11’ler

Tıpkı Galatasaray gibi derbi hazırlıklarına tam gaz devam eden Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın Mesut Özil-İrfan Can Kahveci konusuyla yakından ilgilendiği aktarılırken, Portekizli teknik adamın sakatlıkları bulunan Berke Özer-Luiz Gustavo-Enner Valencia ve Altay Bayındır için de sık sık bilgi aldığı vurgulandı.

Fenerbahçe’nin ise Galatasaray karşısına; Berke Özer-Tisserand-Kim Min-Jae-Mert Hakan-Sosa-Ferdi Kadıoğlu-Osayi Samuel-Mesut Özil-irfan Can-Berisha çıkması bekleniyor. Eğer Vitor Pereira 4’lü savunmayı tercih ederse Tisserand’ın yerine Novak sol bekte, Osayi’nin yerine ise sağ bekte Nazım Sangare görev alacak.