Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV'ye 5-1 gibi farklı mağlup olarak beklenmedik bir sonuç aldı. Cimbom, Hollanda ekibine 5-1 kaybederek gruplara kalma hedefinden uzaklaştı..Bu skorun ardından Galatasaray yönetimi harekete geçti. Sarı kırmızılılar, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk ve Barış Alper Yılmaz'ın ardından kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

ORTA SAHADA PROBLEM BÜYÜK!

Aytaç Kara, Arda Turan ve Emre Kılınç orta sahası PSV Eindhoven karşısında adeta yokları oynadı. Fatih Terim maçın ardından yönetime sunduğu rapor ile orta sahaya takviye istedi.

.Galatasaray'ın, PSV ile Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda oynayacağı rövanş maçı ise 28 Temmuz'da. Sarı kırmızılılar, turu geçememesi durumunda Devler Ligi hayallerine veda edecek..

DEV OPERASYON

Alınan sonuç sonrası dev bir operasyon yapacak olan yönetim, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer adımlarını hızlandırdı. Galatasaray 3 ismi kadrosuna kattığını duyurdu.

SCOUT TRANSFERİ YAPILDI!

Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau, Fransız sağ bek Sacha Boey ve Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'u kadrosuna kattı.

ORTA SAHAYA ÇÖZÜM GELDİ!

Rumen futbolcu Alexandru Cicaldau'yu renklerine bağladı. Cimbom, Romanya'nın CS Universitatea Craiova takımında forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi konusunda görüşmelere başladı. 6 milyon euro + sonraki satıştan pay ile oyuncunun bonservisi alındı.

SAĞ BEKE 20'LİK İSİM!

Galatasaray, Rennes forması giyen 20 yaşındaki sağ bek Sacha Boey ile görüşmelere başladı. Sarı kırmızılıların 1 bek transferi daha yapması bekleniyor.

SAĞ BEKE VAN AANHOLT GELDİ!

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan Patrick Van Aanholt, serbest oyuncu olarak Galatasaray ile görüşmelere başladı. Galatasaray yıldız ismi KAP'a bildirdi.

TARAFTAR GEDSON FERNANDES'İ BEKLİYOR!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla iyi bir performans sergileyen ve kiralandığı takımı olan Benfica'ya geri dönen 22 yaşındaki yıldız isim, Galatasaray taraftarının sevgilisi haline geldi. Sosyal medyada Gedson Fernandes için adeta transfer nöbeti tutuluyor.