Şampiyonluk yarışında Galatasaray üç puan kaybederken, Muslera ve Andone'nin sakatlıkları da sarı kırmızılı ekibi yıktı. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Donk ve kırmızı kart gören Adem Büyük de önümüzdeki hafta takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Corona virüsü salgını nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başlayan Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı. Galatasaray, mağlubiyetten daha çok Muslera'nın sakatlığı ile sarsıldı. Galatasaray'da Andone de sakatlanarak oyundan sedyeyle çıkmak zorunda kaldı.

Galatasaray'da Muslera ve Andone'nin sakatlıkları dışında, Donk sarı kart, Adem Büyük ise kırmızı kart cezalısı durumuna düştü. Bir dakika içinde iki sarı kart gören Adem Büyük, kırmızı kartla oyundan atıldı.

Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in galip geldiği haftada Galatasaray, aldığı mağlubiyetle 50 puanda kalarak rakiplerinin 6 puan gerisine düştü. Çaykur Rizespor ise puanını 28 yaparak düşme hattından kurtuldu.