Euro 2020 D grubu ilk maçındaki zorlu randevuda İngiltere ile Hırvatistan milli takımları kozlarını paylaşıyor. Yıldız isimlerin yer aldığı her iki takım olan İngiltere ve Hırvatistan, bu maçı kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

İngiltere Hırvatistan Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

13 Haziran 2021 Pazar gününde saat 16.00'da Wembley'de başlayacak İngiltere Hırvatistan maçı TRT 1 ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Tarihlerinde daha önce 9 kez karşı karşıya gelen iki takımdan İngiltere bu maçların 5’ini, Hırvatistan ise 3’ünü kazanmayı bildi. Her iki takım arasında 18 Kasım 2018 tarihinde oynanan mücadeleyi İngiltere 2-1 kazanmıştı.

İngiltere'nin EURO 2020 kadrosu:

Kaleci: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Bromwich Albion), Jordan Pickford (Everton)

Defans: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolverhampton), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Atletico Madrid), Kyle Walker (Manchester City)

Orta saha: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Jordan Henderson (Liverpool), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds United), Declan Rice (West Ham United)

Forvet: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Aston Villa), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Raheem Sterling (Manchester City).

Hırvatistan'ın EURO 2020 kadrosu:

Kaleciler: Lovre Kalinic, Dominik Livakovic, Simon Sluga

Savunma: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Sime Vrsaljko, Borna Barisic, Duje Caleta-Car, Josip Juranovic, Domagoj Bradaric, Mile Skoric, Josko Gvardiol

Orta saha: Luka Modric, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Milan Badelj, Mario Pasalic, Nikola Vlasic, Luka Ivanusec

Hücum: Ivan Perisic, Andrej Kramaric, Ante Rebic, Josip Brekalo, Bruno Petkovic, Mislav Orsic, Ante Budimir

Stat: Wembley
Tarih: 13 Haziran 2021 Pazar
Saat: 16.00
Yayın: TRT 1 & TRT Spor