Her iki ekip de rövanş öncesinde ilk maçtan iyi bir skor ile ayrılmak istiyor. Zorlu geçmesi beklenen mücadeleye çok az bir süre kala, PSG Manchester City maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak ve şifresiz mi sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci mücadelesinde PSG Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi? İşte, PSG Manchester City maçı canlı yayın kanalı ve muhtemel 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale çok az bir zaman kaldı. Fransa temsilcisi Paris Saint Germain, yarı final ikinci maçında sahasında, İngiliz devi Manchester City'i ağırlamaya hazırlanıyor. Ev sahibi PSG, ilk maçta Manchester City karşısında avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Bir önceki turda B. Dortmund'u kupa dışına itmeyi başaran Manchester City ise zorlu rakibi karşısında galibiyet hedefliyor. Kıran kırana geçmesine kesin gözü ile bakılan mücadeleye çok az bir süre kala, PSG Manchester City maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak ve şifresiz mi sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre, PSG Manchester City maçı şifresiz yayınlanacak.

PARIS SAINT GERMAIN (PSG) - MANCHESTER CITY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

PSG: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes; Di Maria, Verratti, Neymar; Mbappe

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Ruben Dias, Cancelo; Rodri, Gündoğan; Mahrez, De Bruyne, Foden; Bernardo Silva

MAÇA DAİR ÖNEMLİ NOTLAR

Manchester City ile oynadığı üç Avrupa kupası maçını da kazanamayan PSG (2B 1M), mağlup edemediği rakipleri arasında sadece Arsenal (4), Milan (4) ve Juventus (8) ile daha fazla karşılaştı.

Manchester City, Avrupa kupalarında PSG ile eşleştiği tek eleme turunda yoluna devam etmeyi başarmıştı (2015/16 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali).

Avrupa kupaları tarihinde dördüncü kez yarı final oynamaya hazırlanan Manchester City (1969/70 ve 1970/71 Kupa Galipleri Kupası & 2015/16 Şampiyonlar Ligi), bunların birinde finale kaldı ve 1970 senesinde Kupa Galipleri Kupası'nı müzesine götürdü.

PSG, Şampiyon Kulüpler Kupası&Şampiyonlar Ligi tarihinde üst üste iki sezon yarı finale kalmayı başaran üçüncü Fransız temsilcisi oldu (1975-1976 arasında St Etienne & 1990-1991 arasında Marsilya).

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih'e mağlup olan PSG, üst üste iki sezon finale kalan dokuzuncu takım olmak istiyor. Turnuva tarihinde üst üste iki final kaybeden sadece iki ekip var: Atletico Madrid ve Valencia.

PSG MANCHESTER CITY MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Paris Saint-Germain (PSG), Parc des Princes Stadı'nda İngiliz kulübü Manchester City'yi ağırlayacak. Mücadele, saat 22.00'de başlayacak ve beIN Sports kanallarından naklen yayınlanacak.

Yarı final rövanşları ise 4-5 Mayıs'ta oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde perde, 29 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki final mücadelesiyle kapanacak.