Şifresiz Galatasaray Alanyaspor maç izle! Galatasaray Alanyaspor Bein Sports 1 maç izle. Galatasaray Alanyaspor jestyayın izle. Galatasaray Alanyaspor netspor maç izle. GS alanya canlı maç yayını! Galatasaray Alanyaspor maç yayını. Donmadan Galatasaray Alanyaspor maçı izle!

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta heyecanı Galatasaray Alanyaspor maçıyla devam ediyor. Lige iyi bir başlangıç yapan ancak devamını getiremeyen Galatasaray, sahasında ligin zirvesine yerleşen Alanyaspor'u ağırlıyor. Galatasaray Alanyaspor, haftanın maçı olarak ön plana çıkıyor. Fenerbahçe'nin 3 puanla kapattığı haftada kazanmak isteyen Cimbom, Alanya engelini aşmak zorunda. Futbolseverler de Galatasaray Alanyaspor maç detaylarını ve CANLI YAYIN bilgilerini araştırıyor. Detaylar haberimizde sizlerle...

Süper Lig'e verilen Milli aranın bitmesinin ardından 5. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray ile Alanyaspor kozlarını paylaşıyor. Ligin ilk 4 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik 1 de mağlubiyet alan Galatasaray, son lig maçında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Alanyaspor ise bu sezon ilk 4 haftada flaş bir performans göstererek 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puana ulaştı. Şu anda maç fazlasıyla arka sıralara düşse de 1. sırada yer alan Alanyaspor, Galatasaray deplasmanından galip ayrılarak yoluna doludizgin devam etmek istiyor. Galatasaray Alanyaspor MAÇ Detayları haberimizde sizlerle...


Galatasaray - Alanyaspor Maçı CANLI

Galatasaray Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig 5. hafta kapanış mücadelesi 19 Ekim Pazartesi saat 20:00'da başlayacak. Türk Telekom Stadyumu'ndaki heyecan dolu mücadeleye locaların %50'si kontenjanıyla sınırlı olmak üzere Galatasaraylı taraftarlar alınacak. Galatasaray Alanyaspor maçını hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy, Yiğit Aslan ve Mustafa Savranlar yapacaklar.

Galatasaray - Alanyaspor maçı beIN Sports HD 1 kanalından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Galatasaray - Alanyaspor maçını yayıncı kuruluş Bein Sports ekranlarından takip edebilecekler.


Galatasaray'da Belhanda ve Feghouli Bilmecesi

Galatasaray'da transferi çıkmaza giren ve takımdan ayrılmayan Faslı 10 numara Younes Belhanda ile Cezayirli kanat oyuncusu Sofiane Feghouli bilmecesi yaşanıyor. Başkan Mustafa Cengiz'in de maaşlarında indirim yapmaması nedeniyle eleştirdiği Belhanda ve Feghouli ikilisinin sezonun kalanında yedek mi oturacakları yoksa ilk 11'de yer almaya devam edip etmeyecekleri merak ediliyor. Son gelen haberlere göre Teknik direktör Fatih Terim'in uzun maratonda iki yıldız oyuncudan mahrum olmadan, iki ismi de kazanarak yola devam etmek istediği iddia ediliyor. Terim'in Alanyaspor karşısında bu akşam Belhanda ve Feghouli'ye ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

Falcao mu Diagne mi?

Bu sezon attığı gollerle iyi bir başlangıç yapan Radamel Falcao son 2 maçta gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşattı. Aynı şekilde sezona iyi başlayan ve antrenmanlarda da hırsını gösteren Mbaye Diagne de gol yollarında etkisiz görüntü sergiledi. Bu ikiliden Falcao mu yoksa Diagne mi ilk 11 başlayacak? Falcao'nun ilk 11'de yer alması beklense de Fatih Terim bir sürpriz yapabilir.

Efecan Sakat

Alanyaspor, zorlu Galatasaray deplasmanına önemli bir silahı; Efecan Karaca'dan yoksun çıkacak. Sakatlığı bulunan Efecan Karaca, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Emre Akbaba Dönüyor

Galatasaray'da sakatlığını tamamen atlatan Emre Akbaba, sahalara geri dönüyor. Her ne kadar Fatih Terim'in Alanyaspor'a karşı forma şansı vermesi beklenmese de Emre Akbaba da ilerleyen haftalarda ilk 11'e dönebilecek duruma geldi.