ANKARA’NIN SEMBOL MEKANI ANITTEPE YENİLENDİ

Anıttepe yaşam boyu koşu parkurunu Ankaramıza tekrar kazandırmak bizler için mutluluk. Fitness var, çim alanı, basketbol, voleybol alanı var.

SPOR SALONLARI ERİŞİME AÇILDI

Sporcularımızın çalışmalarının kesintiye uğramaması adına bir takım gayretlerimiz oldu. Maske, mesafe, temizlik bunları göz önünde bulunduracak şekilde onları bu işten koparmadık. Spora erişimi kolaylaştırma adına çabalarımız devam ediyor. Halkımız hassasiyet sahibi, teşekkürediyorum onlara da. Bu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Amacımız her tesisin her alanın 7/24 kullanılması.

ŞAMPİYONALAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uluslararası kurum ve kuruluşlarla irtibatımız devam ediyor. Onların yapacağı uygulamalar da ortak akılla birlikte önemli. Pek çok anlamda branşı içinde barındıracak tesislere sahibiz.

SPORDA YENİ NORMAL NASIL OLACAK?

Spor salonlarını kullanan halkımız mennun. Her şeyin başı sağlık. Sağlık kriterleri neyse uygulanan politika o. Her geçen gün kullanımların kolay ve anlaşılır bir mecraya gittiğini güzel dönüşlerden alıyoruz. Bu süreçleri atlattıktan sonra çok daha verimli, herkesin mutlu olacağı bir kullanma imkanına kavuşacağız.

FURBOLDA SEYİRCİSİZ DÖNEM

Federasyonun ilgili kurumları, gerek kulüplerin bir çalışması ve aldıkları kararlar var. Bu sürecin sağlıklı işlemesine yönelik atılımlar var. Halkımızın, sporseverlerin müsabaka izlemeyi, o heyecanı özlediğini hepimiz biliyoruz. Esas amaç sürecin sağlıklı yürütülmesi. Aşama aşama yeni normale giden bir süreç var.