Türkiye Norveç maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki son 4 maçında sadece 1 galibiyet alan Ay-Yıldızlılar, Norveç'i yenmek istiyor. Stefan Kuntz yönetimindeki ilk maçı Ülker Stadı'nda oynanacak. 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri milli maç hakkında merak edilenler…

TÜRKİYE - NORVEÇ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTAİ HANGİ KANALDA?

8 Ekim Cuma saat 21.45'te başlayacak maç TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

STEFAN KUNTZ İLE İLK MİLLİ MAÇ

G Grubu'nda Hollanda 13 puanla lider durumda bulunurken, aynı puana sahip Norveç averajla ikinci sırada yer alıyor. Türkiye ise 11 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Grupta son 4 maçta sadece 1 galibiyet alan milli takım, Norveç'i yenmek isteyip, puanını yükseltmek istiyor.

A Milli Takım'da kart cezalıları Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Orkun Kökçü bu mücadelede forma giyemeyecek. Grupta aynı gün Cebelitarık-Karadağ ve Letonya-Hollanda karşılaşmaları da oynanacak.

MİLLİLER 13. BU YIL 13. MAÇINA ÇIKACAK

Milliler, Norveç mücadelesiyle 2021 yılındaki 13. maçına çıkacak. 12 maçta 5 galibiyet alan milli takım, 3 beraberlik ve 4 de yenilgi yaşadu. Bu karşılaşmalarda 21 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde 22 gol gördü.

Milli takım, bu yılın ilk maçında 24 Mart'ta Hollanda ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı ekip, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında İstanbul'da rakibini 4-2 yendi.

Grubun ikinci karşılaşmasını İspanya'da Norveç ile oynayan Türkiye, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Milliler, gruptaki üçüncü maçında Letonya ile 3-3, dördüncü karşılaşmasında da Karadağ ile 2-2 berabere kaldı. Türkiye, gruptaki beşinci maçında ise Cebelitarık'ı deplasmanda 3-0 mağlup etti. Milli takım, gruptaki altıncı maçında deplasmanda Hollanda'ya 6-1 kaybetti. Ay-yıldızlı ekip, Azerbaycan ile Alanya'da oynadığı özel maçı 2-1 kazanırken, millilerin Antalya'da Gine ile oynadığı özel maç 0-0 sona erdi. Milli takım, EURO 2020 öncesinde oynadığı son özel maçta ise Almanya'da Moldova'yı 2-0 yendi. Ay-yıldızlı ekip, EURO 2020'nin açılış karşılaşmasında İtalya'ya 3-0, ikinci maçında Galler'e 2-0 ve grubun son maçında da İsviçre'ye 3-1 kaybetti.