2023 KPSS Öğretmenlik Sınavı Nerede Yapılacak? İşte merakla beklenen yanıt! ÖSYM, 2023 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Oturumlarına katılacak adayların sınava giriş belgelerini yayımladı.

Bu belgeler, adayların sınav mekanlarına dair detaylı bilgileri içeriyor.

Adaylar, https://ais.osym.gov.tr adresinden bu belgelere ulaşabilecek. 2023 KPSS Öğretmenlik Sınavı Nerede Yapılacak? Bu sorunun yanıtı artık adayların elinde!

ÖSYM'nin twitter hesabından yapılan duyuruyla, alan bilgisi oturumlarına katılacak adayların hangi salonlarda sınava gireceği belirlendi.

2023 KPSS Öğretmenlik Sınavı Nerede Yapılacak? Her aday, bu sorunun yanıtını ÖSYM'nin sitesinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle öğrenebilir.

KPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM'nin yayımladığı takvim, KPSS oturumlarının tarihlerini de ortaya koydu.

Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da, alan bilgisi oturumları 29 ve 30 Temmuz'da düzenlenecek.

2023 KPSS Öğretmenlik Sınavı Nerede Yapılacak? İşte bu sorunun yanıtı! Bu detaylı bilgilere ulaşmak için adayların ÖSYM'nin resmi sitesini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

MEB'den Öğretmenlere Özel İndirim Kampanyası MEB'den Öğretmenlere Özel İndirim Kampanyası

2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Oturumları Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı https://t.co/06pjc2AnSR pic.twitter.com/2MSzYLPCzm