Ormanlar 7/24 gözetim altında

Ormanlar 7/24 gözetim altında
KIRKLARELİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI, PINARHİSAR İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI SORUMLULUK BÖLGESİNDE BULUNAN AKÖREN, EVCİLER VE YENİCE KÖYLERİNDE BULUNAN ORMANLIK ALANLAR MEYDANA GELEBİLECEK OLASI ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ MAKSADIYLA PINARHİSAR ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ PERSONELİ İLE BİRLİKTE MÜŞTEREK OLARAK DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Kırklareli jandarması orman yangınlarına karşı denetimlerini sürdürüyor.

Orman yangınlarına karşı jandarma Orman İşletme Şefliği personeli çeşitli denetimler ve uygulamalar yapmaya devam ediyor.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, Pınarhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Akören, Evciler ve Yenice köylerinde bulunan ormanlık alanlar meydana gelebilecek muhtemel orman yangınlarının önlenmesi maksadıyla Pınarhisar Orman İşletme Şefliği personeli ile birlikte müşterek olarak denetimler gerçekleştiriyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.