Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın çok yakın olduğu çalışanlarından bir tanesi olan valesine yapılan Korona Virüs testinin pozitif olduğu açıklandı. Gelişmenin ardından Beyaz Saray çalışanlarının hepsine test yapıldı ve bir ordu mensubunun da test sonucunun pozitif çıkması üzerine harekete geçen hükümet, tüm ABD’li üst düzey yöneticilere test yaptırdı. Yapılan testlerin ardından Beyaz Saray sözcüsü basına açıklamalarda bulundu.

Trump ve Pence’in Korona Virüs Testleri Negatif Çıktı!

Beyaz Saray sözcüsü yaşanan gelişmelerin ardından yapılan testlerle ilgili basına açıklamalarda bulundu. Sözcü, Başkan Trump ve yardımcısı Pence’in test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı. Beyaz Saray’daki diğer çalışanların test çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Trump Haber ile Yıkıldı!

ABD CNN haber ajansı Beyaz Saray’da görülen pozitif vakanın Başkan Trump’ın valeliğini yapan kişide çıktığını iddia etti. ABD merkezli haber ajansı yaptığı açıklamada Korona vakasını öğrenen Başkan Trump’ın olaya çok üzüldüğünü belirtti.

Beyaz Sarayda Her Hafta Korona Virüs Testi Yapılıyor!

Vaka sayısının 1 milyonu aştığı ve hayatını kaybedenlerin sayısının giderek arttığı Amerika Birleşik Devletleri’nde durum gittikçe kötüleşiyor. Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle Beyaz Saray’daki tedbirlerde üstü düzeyde, ABD Başkanına ev sahipliği yapan Beyaz Saray’da her hafta düzenli olarak çalışanlara korona virüs testi yapılıyor.