Seçim sonrası okullar tatil mi? 1 Nisan resmi tatil mi? Seçim sonrası okullar tatil mi? 1 Nisan resmi tatil mi?

31 Ocak 2023 tarihinde yapılan ve 4 bankanın katıldığı ihale sonucunda Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) personeline yapılacak maaş ve ücret ödemelerinin banka aracılığı ile yürütülmesi ihalesini, en iyi teklifi veren Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şubesi kazandı.

AKÜ ile Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şubesi arasında AKÜ personeline yapılacak maaş ve ücret ödemelerinin banka aracılığı ile yürütülmesine ilişkin sözleşme imzalandı. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Seyhan Kurt’un imzaladığı sözleşme töreninde Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Erkan, Türkiye Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Emre Gün ve AKÜ’ye Bağlı Şube Operasyon Koordinatörü Ahmet Kalkan da hazır bulundu.

1 Şubat 2023- 31 Ocak 2026 tarihleri arasını kapsayan 3 yıl boyunca geçerli olmak üzere AKÜ personeline 24 bin 100 TL promosyonun peşin ödenmesi konusunda sözleşme imzalandı. Türkiye Vakıflar Bankasının ATM’lerinin bulunmadığı ilçelerde, AKÜ personelini maaş ve ücretlerini Ziraat Bankası veya Halkbank ATM’lerinden ücretsiz olarak çekebilecek. AKÜ Personeli promosyon ödemesi ise 2023 Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Promosyon anlaşmalarından yaklaşık 2 bin personele 3 yıl içinde toplam 48 milyon 200 bin TL’lik katkı sağlanacak. Sözleşme döneminde AKÜ’de personel olarak işe başlayanlar da bu ödemelerden yararlanacak.