Emeklilere Ek Zam Müjdesi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Açıkladı
Emeklilere Ek Zam Müjdesi
Emekli maaşlarına yapılacak olan zam oranı aralık ayı enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından kesinleşmişti. yapılacak olan zamlar aralık ayı enflasyon oranının %0,89 olarak açıklanmasının hemen sonrasında %12,19 olarak belirlenmişti. Söz konusu zam neticesinde en düşük emekli maaşı 18.938 TL'ye yükselmişti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Açıkladı
NTV canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz emekli maaşları ile ilgili ek bir düzenlemeye gidileceğini açıkladı. konuyla ilgili olarak yapılacak olan çalışmaları açıklayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz çalışmanın sonuçlarının yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.
Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Emeklilerin taleplerine tepkisiz kalmayacağız. En düşük emekli maaşıyla ilgili düzenleme en kısa sürede yapılacak. Kısa süre içinde bunlar sonuçlanacaktır." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklamalarının tamamı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.