O Belediyede Memur, İşçi, Şirket Elemanı Fark Etmeksizin Tüm Çalışan 56 Bin TL Maaş Promosyonu Ödenecek

O Belediyede Memur, İşçi, Şirket Elemanı Fark Etmeksizin Tüm Çalışan 56 Bin TL Maaş Promosyonu Ödenecek
Belediyenin 236 personeline 56 Bin TL Maaş Promosyonu Ödenecek

Denizli'de Honoz Belediyesi VakıfBank İle Promosyon Anlaşması İmzaladı

Denizli Honoz Belediyesi memur, işçi, şirket elemanı fark etmeksizin 236 çalışanı için maaş promosyon anlaşması imzaladı.

Maaş promosyon anlaşması VakıfBank ile 3 yıllığına imzaladı. Banka tüm çalışana kadro fark etmeksizin 56 Bin TL maaş promosyonu ödeyecek. Ayrıca promosyon anlaşmasını 14 Bin TL'den 56 Bin TL'ye yükseltildi.

images-2025-10-07t144914-598.jpeg

Belediye Başkanı Yüksel Kepenek Açıklamada Bulundu

Honoz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek promosyon anlaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada " Belediyemiz personelinin maaş promosyonu için VakıfBank ile önemli bir anlaşmaya imza attık. Yapılan protokol ile kadro ayrımı olmaksızın tüm personelimize aynı şartlarda yararlanabileceği bir düzenleme sağladık. Tüm çalışma arkadaşlarıma promosyonlarını sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum, hayırlı olsun" dedi.

honaz-da-personele-esit-promosyon-1759844538-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.