176 milyar dolarlık oyun sektörüne damgasını vuran Türk projesi GAU Token’ın ön satış için ayrılan bölümü 3 dakikalık rekor bir sürede tükendi. Kripto para ve tokenlara ilgi duyanlar da Gamer Arena yani GAU Token ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? İşte detaylar...

Türk oyun ve kripto para sektörü adına öncü bir adım olarak ortaya çıkan GAU Token’ın ön satış süreci 2 dakika 47 saniyelik rekor bir süreyle tamamlanmıştı. GAU Token’ın ön satış başarısı ünlü sanatçılar Edis, Sinan Akçıl, sosyal medya dünyasından Enes Batur, Orkun Işıtmak gibi tanınmış isimlerin katılımıyla kutlandı. Pek çok kişi de Gamer Arena yani GAU Token ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? İşte detaylar...

GAMER ARENA GAU TOKEN NEDİR?

Gamer Arena Utility Token, Gamer Arena tarafından geliştirilmiş, dijital rekabetin yepyeni bir boyutu olarak karşımıza çıkıyor. Benzersiz bir “utility token” olan Gamer Arena Utility Token, kısaca GAU Token, Gamer Arena dijital oyun, e-spor ve rekabet platformu içerisinde yüz binlerce kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılacak.

300 binin üzerinde oyuncuya rekabet alanı oluşturan Gamer Arena ve Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından ICRYPEX ortaklığında çıkarılan GAU Token birçok farklı kullanım ve yatırım alanı oluşturuyor. Gamer Arena’nın yeni ekonomi birimlerinden olan GAU Token’ın ön satışı başladıktan 2 dakika 47 saniye sonra tükenerek rekor bir ön satışa imza attı.

GAU TOKEN NEREDE KULLANILACAK?

Gamer Arena içerisinde de kullanılabilecek olan GAU Token, rekabetin yüksek olduğu e-spor düellolarında kullanılacak. Birbirinden çekişmeli oyun turnuvalarının ve bireysel maçların halihazırda düzenlenebildiği, 300 binin üzerinde üyesiyle dev bir oyun platformu olan Gamer Arena’da GAU Token ile özel maçlara da katılım sağlanabilicek.

GAU TOKEN NASIL ÜRETİLİYOR?

176 milyar dolarlık oyun sektörüne Türk hamlesi olarak öne çıkan iş birliği on yıllık uzun soluklu bir anlaşmayı kapsıyor. Toplamda 500 milyon adet olarak çıkarılan GAU Token, Ethereum ağı kullanılarak ve ERC20 protokolüyle üretiliyor.

GAU TOKEN FİYATI NE?

3 dakikada ön satış adedi olarak sunulan 50 milyon token’ın tamamı tükenen GAU Token’ın halka arzı ise 0,25 TL’lik satış fiyatıyla 26 Kasım 2021 saat 00.00 itibarıyla başlamıştı.