Emekli İkramiyesi Ne Kadar Oldu?Ramazan ayının ilk gününü geride bıraktık. Ramazan ayı gelir gelmez en çok merak edilen konulardan biri de emekli bayram ikramiyesi oldu. Her sene Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde verilen bayram ikramiyesi önümüzdeki Ramazan Bayramı’nda da verilecek. Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Bayram ikramiyesine dair merak edilenler…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret etti ve emekli maaşlarının yanında bayram ikramiyeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, en düşük emekli maaşları ve emekli bayram ikramiyelerine ilişkin çalışma yaptıklarını vurguladı. Konuyla ilgili çalışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bu hafta sunacaklarını belirtti.

2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar?

Geçtiğimiz yıl emekli bayram ikramiyeleri maaşlara ek 1.100 TL olarak ödendi. Emekliler bu yıl bu ödemenin artırılmasını bekliyor.

Günümüz ekonomik şartlarında bayram ikramiyelerinin de artmasının beklendiği emeklilerin gündeminde yer alıyor. Emekliler müjdeli haberi bekliyor.

Gazeteci Melik YİĞİTEL Dün akşam CNNTÜRK canlı yayınında Emekli ikramyiesinin kesin olarka iki katına çıkarılacağını 2 bin 200 tl nin kesin olduğunu ancak bunun yukarısında 2 bin 500 tl gibi bir rakam olup olmayacağına Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ın karar vereceğini açıkladı. 

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yeniden CHP Kazandı! İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yeniden CHP Kazandı!

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Ramazan ayı 23 Mart’ta başladı ve 20 Nisan bayram arifesi, 21 Nisan ise Ramazan Bayramı’nın ilk günü olacak. Her yıl bayramdan bir hafta önce hesaplara yatırılan bayram ikramiyelerinin bu yıl da bayramdan en geç 1 hafta kadar önce hesaplara aktarılması bekleniyor.