Şafak Engin, çocuklarına karşı yapılan muameleden dolayı Okul Müdürü Yusuf Albayrak ve idarecilere karşı şikayette bulunmuş.

ŞAFAK ENGİN'İN ŞİKAYETİNE İZİN VERİLDİ ve bu şikayeti değerlendiren Vali ve Kaymakam Okul Müdürü ve idarecilere soruşturma izni verildi.

Müdür ve idarecilerini adalete hesap vereceklerini belirten Şafak Engin, açıklamasında şunlara yer verdi
"Yusuf Yusuf tatlı rüyalar bitti, etrafa atıp tutmaların bitti. şimdi adalete hesap verme günü. Yusuf Yusuf Ben sana o kadar dedim Sen sen ol adliyelerde dolaşma haksız yere savcıları ve hakimlerimizi oyalama. Bak sana actıgım soruşturma neticesinde Sayın valimiz ve kaymakamımız soruşturmaya Yani senin adli merciilere yardımcınla birlikte hesap vermenize izin verdi. Şimdi ne yapacaksınız 2 tane nöbetçi öğretmeninizi nasıl kurtaracaksınız Yusuf Yusuf hangi Tiyatroları sergileyeceksiniz. Yusuf Yusuf Adalet tektir Şimdi senin arkanda yanında önünde olanlar seni kurtarsın,onlar kimmiş Bir de ben göreyim onları. Allah tektir Yusuf Yusuf Hak yeme o kadar söyledim, yalanlara başvurmayın söyledim, Ama beni dinlemedin Yusuf Yusuf Osman Tabak ne yapacak şimdi o EGO ve kibirinin içinde boğulacak. Osman Tabak adalete hesap verme günü Yusuf Yusuf Osman Tabak Hadi bakalım adaletin önündeyiz hep birlikte uykuların kaçacak uykuların 27 yıllık parlak eğitim hayatın nasılmış göreceğiz hep birlikte. Yusuf Yusuf Sende kaç kişinin, kaç Velinin, kaç öğrencinin ahı var. Yusuf Yusuf seni tek bir şekilde affederim akçakoca'yı terk et Akçakoca senden kurtulsun Yusuf Yusuf."

Kazandığı 65 belediyenin girişine “rüşvet” tabelası astı Kazandığı 65 belediyenin girişine “rüşvet” tabelası astı


akcakocapostasi