Yarın yapılacak seçimin ardından okullar 15 Mayıs'ta 1 günlük tatil edildi. Öğretmenlerin seçimde görevli olmaları ve okulların hazır olamayacağı nedeniyle öğretmenler 15 Mayıs'ta okula gitmeyecek. Peki, 15 Mayıs pazartesi günü ek ders yatacak mı?

Öğretmenlerin merak ettiği sorunu cevabı haberimizde:

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Milletvekili seçimleri yarın yapılacak. Birçok kamu görevlisi ve neredeyse öğretmenlerin tamamı 14 Mayıs'ta sandık başında görev alacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15 Mayıs günü okulların tatil edildiği açıklanmıştı. Okullarda bugün yapılacak kurslarının da tatil edildiği bilgisi geldi. Peki, öğretmenler 15 Mayıs'taki ek ders ücret ödemelerini alabilecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yol haritasında her kesime müjde geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yol haritasında her kesime müjde geliyor

Öğretmenlerin ek ders ücretleri ne olacak?

Öğretmenlere ve öğrencilere 1 günlük tatil verildi. Öğretmenler yasal mevzuata göre resmi bir tatil olduğu için ek ders ücretlerini alabilecek. 15 Mayıs'ta ek derslerin yatmaması adına herhangi bir engel bulunmuyor.