Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabinesini yarın beştepe'de topluyor. Tüm bakanların hazır olarak katılacağı kabine toplantısında, deprem bölgesine yapılacak yardımlar, alt yapı çalışmaları ve seçim gibi önemli konular başta olmak üzere bir çok konu bulunuyor. 

Deprem kabinin ilk gündem maddesi
10 ilimizde ağır yıkımlara sebep olan yaşanan deprem sonrasında bölgeye hemen giden ve çalışmaları yakından takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuyu ilk olarak kabinede görüşmesi bekleniyor. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bölge için önemli açıklamalarda bulunmuş ve  ''Bir yıl içinde konut ihtiyacını çözecek sayıda kaliteli, güvenli yapının inşasını sağlayacağız.'' açıklamasında bulunmuştu. Ayrıca kabine de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un kabineye bölgedeki alt yapı ve inşaa edilecek konutlar hakkında bilgilendirme yapması bekleniyor.
Seçim kabinenin masasında
Kabinenin masasında bulunan önemli konulardan birisi de 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs tarihinde seçimin yapılacağını ilan etmesiyle birlikte seçim sürecinin nasıl olacağına dair değerlendirmelerin kabinin masasında görüşülmesi bekleniyor.


 

Çalışma Hayatına Değişiklik Geliyor Çalışma Hayatına Değişiklik Geliyor