Altın Vize ve Altın Pasaportta  Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke! Altın Vize ve Altın Pasaportta Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke!

Kamu işçilerinin alacakları zam oranının belli olacağı görüşmeler hükümet ile sendikalar arasında devam ediyor. Kamu işçilerinin talebi karşılanacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Salı günü ne kadar zam açıklayacak? Detaylar haberimizde..

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul mitinginde yaptığı açıklamada Salı günü kamu işçileri için zam oranını açıklayacağını ifade etti. Peki ne kadar zam açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salı günü kamu işçilerine yüzde 45 oranında bir zam açıklaması bekleniyor. En düşük işçi maaşının ise 12500 lira civarı olması bekleniyor. Lakin konu sır gibi tutuluyor. Uzmanlar hükümet ile sendikaların yaptığı görüşmeler sonucunda böyle bir neticenin çıkabileceğini ifade ediyor.

Memurları da ilgilendiriyor..

Kamu işçilerine verilecek zam oranları aynı zamanda memurları da ilgilendiriyor. Memurların 7. dönem toplu sözleşme görüşmelerinde de kamu işçilerine benzer oranda zamları aldıklarını, kamu işçilerine verilecek orana yakın bir oranın memurlara da verilebileceği konuşuluyor.