Emniyette FETÖ İhraçlarında 2'nci Dalga

Emniyette FETÖ İhraçlarında 2'nci Dalga
Emniyet Genel Müdürlüğünde Fetö Operasyonları çerçevesinde ikinci dalgada 6 bin 800 polis ve amir meslekten ihraç edilecek.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından olağanüstü hal uygulaması çerçevesinde çıkartılan kanun hükmünde kararname ile 2 bin 360 polis meslekten atılmıştı. Milliyet'in aldığı bilgiye göre; İçişleri Bakanlığı, yeni bir ihraç listesi hazırladı.

6 bin 800 Kişilik Liste Hazır

Liste hazırlanırken; 17 - 25 Aralık sonrasında Gülen'in çağrısı ile Bank Asya'da hesap açtıranlar ile MİT'in ByLock listesinde yer alan emniyet mensupları dikkate alındı.

Amirler de Var

Memur, komiser, amir ve müdür düzeyinde Türkiye genelinde toplam 6 bin 800 polis teşkilattan ihraç edilecek. Bu kişilerin kararın Resmi gazete'de yayınlanmasıyla devlet memurlukları sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.