Erbakan Vakfından Muhteşem Program

Erbakan Vakfı İstanbul Şubesi, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6’ıncı yılında Vakıf Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla görkemli bir program düzenliyor.

İstanbul Abdi İpekçi Arena’da 4 Mart Cumartesi günü saat 19.00 da gerçekleştirilecek anma programına Eski Filistin Ulusal Yönetimi Başkanı İsmail Haniye, Bosna Milli Marşı Yazarı Prof. Dr Cemalettin Latiç, KKTC Milletvekili Zorlu Töre ve KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Pakistanlı Merhum Gazi Hüseyin Aslan’ın oğlu Asıf Lokman Gazi ve Güney Afrikadan Dünya Kur’an Okuma Yarışması Birincisi Abdurrahman Sadien katılacaklar.

Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erhan Erdoğan programla ilgili ‘’Abdi İpekçi Arena’da 30 Bin kişilik bir katılım bekliyoruz. Merhum Erbakan Hocamız için şimdiye kadar yapılmış en büyük anma programını düzenliyoruz. Tüm İstanbullu hemşerilerimiz davetlidir. Program için Pendik’ten 15, Tuzladan 2 Otobüs ve diğer ilçelerden de yeteri kadar araç kaldıracağız’’ dedi.

Erhan Erdoğan; Erbakan Vakfı İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Süleyman ve Pendik Başkan Yardımcısı Fırat Denizle birlikte Yerel Basın mensuplarını, Kurum Yöneticilerini ziyaret ederek ‘’davetiyelerini tüm halkımıza duyurmaya çalıştıklarını, programa tüm vatandaşlarımızın davetli olduğunu’’  ifade ettiler.