İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İBB Burs Sonuçları açıklandı mı? İBB Burs Başvuru Sonuçlarına nereden bakılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından öğrencilere verilecek olan bursların ne zaman hesaplara yatırılacağı araştırılıyor. İBB Burs sonuçları açıklandı mı? İBB bursları yatırmaya başladı mı? Merak edilenler haberimizin devamında…

Günümüz ekonomik şartlarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde üniversite okuyan öğrenciler bütün öğrenciler gibi fazlasıyla maddi desteğe ihtiyaç duyuyorlar. Aileleri de oldukça zorlayan eğitim masraflarına devlet desteğinin yanında kurumlar, vakıflar, dernekler ve bazı belediyeler de burs desteği sağlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de bunlardan biri. Son günlerde burs desteği ile adını duyuran İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs başvurularını 5-22 Ekim tarihleri arasında almıştı. Başvuru yapan öğrenciler dört gözle sonuçların açıklanmasını bekliyorlar.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlayalı 2 ay oldu ve öğrenciler eğitim masraflarını karşılayabilmek adına burs başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek olan bursun sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlarla ilgili son haberlere sitemizden ulaşabilirsiniz.