FETÖ'nün güncel öğrenci yapılanmasına dava FETÖ'nün güncel öğrenci yapılanmasına dava

KPSS puanı olmayanları sevindirecek bir iş başvuru ilanı TÜRKSAT’tan geldi. Bu alan için personel alımlarına başlandı.

KPSS şartı olmadan yeni personel alımı yapılacak. Başvuru şartları tek tek açıklandı. İşte tüm detaylar…

KPSS şartsız personel alımı
İş arayan adaylar araştırmalarına devam ediyor. İnternetten açık iş ilanları takip edenleri sevindirecek bir haber duyurusu paylaşıldı. TÜRKSAT paylaşmış olduğu duyuru kapsamı içerisinde KPSS şartı olmadan personel alımı gerçekleştireceğini dile getirdi. Başvuru yapacak adaylar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları şartıyla birlikte başvurularını gerçekleştirebilecek.

Başvuru şartlarının arasında; kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması, güvenlik ve arşiv ise soruşturmaların olumlu sonuç almak, askerlik şartını tamamlamak ve herhangi bir suçtan hüküm giyilmemesi gibi şartları aranacak. Bu şartlara ek olarak Microsoft Office programlarının etkin şekilde kullanılması, 1990 yılı ve sonrasında doğulmuş olunması, iyi derecede İngilizce bilmek ve benzeri şartlarda aranacak.

Başvuru detayları tek tek açıklandı
TÜRKSAT bünyesi içerisinde gerçekleştirecek oldu personel alımı için detayları netleştirdi. Başvurular resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

KPSS puanına sahip olmayan adaylar KPSS şartsız ilanları araştırmaya devam ediyor. KPSS şartı olmadan personel alımı yapan kurumlar duyurularını resmi Web sitelerinden paylaşıyor. Bir yeni duyuruda TÜRKSAT’tan geldi. TÜRKSAT, KPSS puanı olmadan personel alımı yapacak. Yapılacak alımlarda maaşlar yüksek tutulacak. Başvurular TÜRKSAT resmi web sitesi üzerinden online şekilde gerçekleştirilecek. Başvurular sadece online olarak kabul edilmiş olacak. Başvurular eksiksiz ve doğru şekilde yapıldığı taktirde adaylara geri dönüşler sağlanacak.

TÜRKSAT personel alımı
TÜRKSAT bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı olarak yeni bir alım gerçekleştirecek. TÜRKSAT bünyesinde çalışmak isteyen adaylar paylaşılan duyuruları çok yakından takip ediyor. Yeni bir duyuru da şubat ayı için paylaşılmış oldu. TÜRKSAT yüksek maaş imkanı ile birlikte personel alacak. KPSS puanı olmadan yapılacak alım ile ilgili tüm detaylar netlik kazandı. Detaylar TÜRKSAT resmi web sitesi üzerinden paylaşıldı.

Editör: Haber Merkezi