Ardahan'da CHP'nin kazandığı seçim tekrarlanacak Ardahan'da CHP'nin kazandığı seçim tekrarlanacak

Memur maaş zammında önemli gelişme: Ak Parti Grup başkan vekili hükümetin ilk işinin en düşük memur maaşını 22 bin lira yapmak olduğunu açıkladı. Önümüzdeki hafta düzenlemeler netleşecek. İşte detaylar...

Ak Parti Grup başkan vekilinden gelen bu açıklama "Mehmet Şimşek gelirse memura zam yapmaz." diyenlere cevap niteliğindeydi. Ayrıca düzenlemelerin yetiştirilmesi için meclisin tatile girme döneminde değişiklik yapıldı.

Yeni kabineni bugün veya önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Kabine açıklandıktan sonra önümüzdeki hafta içi maaş zamları ve diğer seçim vaatleri de büyük oranda netleşecek.

Memurlara yapılacak zam için Ak Parti'den sevindiren açıklama geldi. İlk iş olarak memur zammını yapacağız açıklamasında bulundu.

Edinilen bilgilere göre normalde 5 Temmuzda tatile girecek olan TBMM, asgari ücret zammı, memur zammı ve emekli zammı ve diğer düzenlemeleri gerçekleştirebilmek için 15 Temmuz'da tatile girecek.

Maaş zamlarını bekleyen milyonlarca çalışanın Temmuz ayında zamlı maaşlarını hesaplarında görmesi için Meclisi yoğun bir çalışma takvimi bekliyor.