İstanbul Üniversitesi ile Halkbank arasında gerçekleşen protokolü, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve Halkbank Şube Müdürü Hatice Küçükdağ imzaladı. Yapılan protokole göre promosyon, 4 yıl için personel başına 41.350 Türk lirası olarak 24 Nisan tarihinde hesaplara yatacak.

Rektörlük Makamı’nda gerçekleşen törene İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan, İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Şahin, Genel Sekreter Metin Küçük, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Abdullah Ateş, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Erdin Onur Çiçek, Dr. Ziya Gün Vakfı Müdürü Özlem Baran ve Halkbank heyeti katıldı. 


Prof. Dr. Ak, “Bu süreci Halkbank’la yürümeyi gönülden istedik çünkü bir alışılmışlık var, Halkbank’a bir güven var” dedi ve büyük bir kitlenin bekleyiş içerisinde olduğunu ifade etti. Küçükdağ, “Bizim için gerçekten çok kıymetli, değerlisiniz. İstanbul Üniversitesi’nin bizler için yeri ayrıdır” şeklinde konuştu ve her şeye çok olumlu yaklaşıldığını dile getirdi. İmzaların atılmasının ardından görüşme toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

31 Mart Seçimleri Sonrası Okullar Tatil Edilecek mi? 31 Mart Seçimleri Sonrası Okullar Tatil Edilecek mi?

istanbulgazetesi