Öğretmenin yorumunu aşağıya olduğu gibi alıntılıyoruz

Biraz erken davranıp, açıkgözlük yapmak istedim. Mayıs ayındaki seçimde siyasi değişiklik olacağı için, yetkili sendika, il müdürleri, ilçe müdürleri, okul müdürleri de büyük oranda değişecek.

Belki Müdür Yardımcılığı alabilirim diye, erkenden sendika değişikliği yapmak istedim. Solcu bir arkadaşa sordum, "sizi alırız ama B sınıfı üye yaparız" dedi. Ülkücü arkadaşa sordum, "döneklerle işimiz olmaz" dedi. Çok ağırıma gitti. Radikal solcu bir arkadaş vardı, onun sendikasına geçmek istedim. "Hocam hiç kendini yorma, seçimden sonra senin sendika ile benim sendika aynı etkide olacak; radikal ama yetkisiz..."

İsrail ile işbirliği iddiaları: Bakanlıklardan art arda açıklama İsrail ile işbirliği iddiaları: Bakanlıklardan art arda açıklama

En iyisi sendikasız kalmak!... Seçim sonucuna göre sendika değiştirip idarecilik kapmayı içime sindiremiyorum. Zaten bana şöyle diyorlar, "sen idarecilik yapamazsın."

NOT: Seçim sonucunda siyasi değişiklik olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun diye soracak olanlar çıkabilir. Değişecek arkadaşlar. Ciddiyim. İlçede, ilde, okulda ülkücü bıyıklı veya kafası şapkalı solcu müdürleri göreceksiniz. Mayıs ayından sonra bu başlığı güncellerim.