Genç Memur Sen İstanbul Yönetimi Görevden Alındı

Genç Memur Sen İstanbul Yönetimi Görevden Alındı. Memur Sen İstanbul karıştı.

 Ajanskamu/Özel Haber

Genç Memur Sen İstanbul İl yönetimi görevden alındı. 

Geçtiğimiz yıl teşkilatlanma çalışmaları ile öne çıkan Genç Memur Sen'de kazan kaynamaya devam ediyor. 

Önce Başarılı çalışmaları ile göz dolduran Ankara İl Başkanı Mustafa DAĞAŞAN görevden alındı. Ankara teşkilatında Genel Merkezin istediği bir isim göreve geltirildi. 

Şimdi de Genç Memur Sen İstanbul Kurucu İl Başkanı olan ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran  Mustafa YILMAZ görevden alındı.

Mustafa YILMAZ'ın 2 yıldırİstanbul teşkilatını kurmasının ardındna yaptığı başarılı çalışmalarla da ön plan çıktı. Yakalaşık 6 aydır sesi soluğu çıkmayan Geneç Memur Sen İstanbul Başkanlığında yönetim görevden alındı.

Mustafa YILMAZ ve yönetiminin görevden alınması ortalığı da karıştırdı.

Mevcut yöentimin görevden alınamsında Eğitim Bir Sen İstanbul Şubelerindeki 1-2 şube başkanı hariç diğer şube başkanlarının Mustafa YILMAZ'ı istemediği konuşuluyor. 

Mustafa YILMAZ'ın görevde kalmasını ise Memur Sen İstanbul İl Başkan Durali BAKİ istedi. Ancak Durali BAKİ Mustafa YILMAZ'ın görevden alınacağının tamamen belli olması üzerine Ancak Durali Baki Eğitim Bir Sen'den bir kişinin Genç Memur Sen başkanı olmasını istemedi.  Bunun üzerine Durali Baki Bem Bir Sen'den bir ismi ön plana çıkardı. 

Bunun üzerine İstanbul'da Eğitim Bir Sen'in İstanbul şube başkanlarından bazıları devreye girerek Mustafa YILMAZ'In üzerinin çizilmesini , yerine Bem Bir Sen'den değil Eğitim Bir Sen'den bir ismin gelmesi için bastırdı.

Mustafa YILMAZ İstanbul'da Patrikhaneye Bağlı azınlık okullarından birinde müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Eğitim Bir Sen İstanbul 2 Nolu şubeye bağlı Gaziosmanpaşa ilçesinde aktif sendikacılık yapıyordu. Başarılı çalışmalarınından rahtsız olanlar tarafından görevden alındı. 

Genç Memur Sen İstanbul Başkanlığı için Memur Sen  İstanbul'da iki dönemdir devam eden Sağlık Sen- Eğitim Bir Sen çekişmesi bu olayda da gün yüzüne çıktı. 

Memur Sen İstanbul İl Başkanı Durali BAKİ Sağlık Sen üyesi.

Memur Sen İl Başkanlığı için İstanbul'da kimin aday olacağı tartışma konusu olmuştu.

 Memur Sen İstanbul İl Başkanlığına Ali YALÇIN'In listesine giremediği için  Genel Merkeze gidemeyen 3 Nolu Şube Başkanı Erol ERMİŞ ile ismi ön plan çıkan Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ arasında çekişmeler ve tartışmalar yaşanmıştı. 3 Nolu Şube başkanı Erol ERMİŞ'in hırs yapması neticesinde Talat YAVUZ aday olmaktan vazgeçmiş ve Erol ERMİŞ seçime girmesine rağmen seçimi kaybetmişti. 

İstanbul Genç Memur Sen yönetiminde yapılan bu sessiz sedasız görevden alma operasyonunda, bazı şube başkanlarının rahatsızlığı ve kendilerine yakın bir ismi atamak istedikleri ve başka farklı nedenlerin de olduğu iddia ediliyor.

Özellikle Bazı Şube başkanlarının Genç Memur Sen'in sosyal medya hesaplarına ambargo koydukları, şifrelerini alarak yönetimi engelledikleri, toplantı yapılmasına karşı çıktıklarından tutun da çeşitli ikaz, uyarı ve baskılara kadar şube ve ilçe yönetimlerine, hatta üyelerine baskılar yaptıkları, sindirme politikası uyguladıkları, muhalif sesleri susuturmaya çalıştıkları iddialar arasında.

Genel Merkez yönetiminin de bilgisinin olduğu bu görevden almanın ardından İstanbul'da kılıçların çekildiği ve bazı şubelerde bu görevden alma sonrasında ilginç gelişmeler yaşanabileceği idddia ediliyor. 

Nihai olarak Genç Memur Sen İstanbul İl Bakanı Mustafa YILMAZ ve yönetimi görevden alındı. Göreve İstanbul 4 nolu Şube'den bir isme teklif götürüldü ancak bu isim görevi kabul etmedi ve göreve 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat ÖZTÜRK'ün önerdiği isim olan İbrahim AYDINLI atandı. 

İbrahim AYDINLI İstanbul 1 Nolu Şube alanında bir okulda yönetici olarak görev yapıyor. 

Aydınlı aynı zamanda TÜGVA Başakşehir yönetiminde görev yapıyor. 

 Ajanskamu/Özel Haber

 

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajanskamu Haber/ www.ajaskamu.net

 

Editör Hakkında
Yorumlar

Gazete Manşetleri

  • 13°C
  • 32,50 %0.08
  • 34,78 %-0.12
  • 2.496,45 %0.48
  • 9.693 %1.77
  • 63.600 %-2.15
  • 3.042 %-1.79