Kirayı artırmak isteyen dükkan sahibi, kiracısını vurdu

IĞDIR’DA DÜKKAN SAHİBİ, FIRIN İŞLETMECİSİ KİRACISI İLE KİRAYI ARTIRMAK İÇİN TARTIŞMASI SONRASI KİRACISINI TABANCA İLE VURDU.

IĞDIR 24.05.2023, 13:03
Kirayı artırmak isteyen dükkan sahibi, kiracısını vurdu

Iğdır’da dükkan sahibi, fırın işletmecisi kiracısı ile kirayı artırmak için tartışması sonrası kiracısını tabanca ile vurdu.

Olay, bugün 09.30 saatlerinde Bağlar Mahallesi Seçkin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre Metin İ. (41), yıllardır aynı iş yerinde kiracı olarak fırın işletiyordu. Dükkan sahibi C.K.K. (57), sabah saatlerinde dükkana giderek Metin İ. ile kira için görüştü. Eskiden 50 bin lira olan kirayı yeni sözleşme için 90 bin lira olarak istedi. Metin İ., dükkan sahibi C.K.K.’ye ’iş zamanı’ diyerek sonra gelmesini ve istenilen miktarın da çok olduğunu söyledi. Bu esnada C.K.K., yanında getirdiği tabanca ile iki defa tavana sıktı, bir el de Metin İ.’nin kafasına doğrultarak sıktı. Silahtan çıkan kurşun Metin İ.’nin boğazına değdi. Metin İ. kanlar içinde yere yığılırken, C.K.K. ise olay yerinden kaçtı. Fırın çalışanları ve vatandaşların haber vermesi üzerine Metin İ. ambulans ile Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan zanlı C.K.K. ise yakalandı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (1)
alidesidero 2 hafta önce
dükkan sahibimisin ne sin 50 bin tl iken nasıl 90 bin istersin be insafsz adam .Alalh sizin gibi firsatçiların şerrinden korusun .Şimdi hapisde yattda aklın başina gelsin .Hiç çıkamssaın
Günün Anketi Tümü
Şu an seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?
Şu an seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?
Namaz Vakti 09 Haziran 2023
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı